novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогVICTORIA - sad girl summer (not again) alternative version
VICTORIA - sad girl summer (not again) alternative version
#
VICTORIA - sad girl summer (not again) alternative version
Стил: Pop
Дата на издаване: 07/2024
Формат: CD
Брой носители: 1

Днес е премиерата на дългоочакваната алтернативна версия на „sad girl summer (not again)

на изгряваща звезда VICTORIA, създадена от успешния немски продуцент liquidfive, която излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. С 200 000 слушатели месечно, liquidfive има впечатляващ опит, с колаборации с международни изпълнители като Tom Novy, Joe Killington, ENIGMA CARSTN и B Martin. Песните му често се изкачват в международните денс класации; тракът „Veins“ наскоро си осигури място в топ 10 на американските денс класации, а парчета като „No Sugar“ постигнаха международен успех в радиостанциите.

 

VICTORIA е изпълнител с най-висок приоритет за Warner Music SEE (Югоизточна Европа). Новият ѝ сингъл „sad girl summer (not again)” има голям потенциал да се превърне в летен

химн в Европа и извън нея. Оригиналният сингъл се излъчва по радиостанции в цяла Европа, с най-много ротации във Франция, Германия, Латвия и Обединеното кралство. Алтернативната версия ще бъде представена на радиостанции по целия свят.

 

Тя е готова да завладее летни дестинации и клубове и да се превърне в химн на лято 2024!

 

ЗА ПАРЧЕТО

 

Изгряващата звезда VICTORIA, която подписа с Warner Music Poland / SEE, издаде новия си сингъл „Sad Girl Summer (Not Again)”. Тази песен се потапя във възходите и паденията на разбито сърце, устойчивостта и намирането на сила в себе си. С перфектна  продукция, парчето демонстрира изключителния талант на VICTORIA като вокалист и автор на песни, както и нейния огромен потенциал да пробие на международно ниво.

VICTORIA е съавтор на парчето, което е записано в Garden Studio, в Стокхолм, Швеция. Това е много лична песен за нея, както тя изразява със собствените си думи, изпращайки послание до всички момичета по света:

 

Sad girl summer (not again)” е много близка до мен песен. Само три дни преди да вляза в студиото в Стокхолм, преживях раздяла. Това ме разби и не бях в състояние дори да мисля за писане на музика. Но тогава чух първите акорди на песента и те ме удариха, внезапно бях изпълнена с вдъхновение. Аз и моят екип създадохме цялата песен само за четири часа. Взех цялата тази болка и я превърнах

в нещо красиво, изразявайки себе си чрез изкуството си. И да ви кажа, това е моето парче, защото се свързва директно с душата ми.

 

Става въпрос за това да дадете всичко от себе си на някого, който в крайна сметка ви приема за даденост и изчезва без обяснение, вместо да поправят нещата, оставяйки ви да се чувствате безполезни. Това е за всички момичета, които са били изоставени от някого, а после той се е появил отново, сякаш нищо не се е случило. След това изчезва отново, оставяйки ви да се съмнявате в себе си заради техните собствени проблеми. С тази песен,

 

искам да бъда вдъхновението и мотивацията за всеки, който е изправен пред подобни ситуации. Не сте сами и струвате много повече от някаква нестабилна връзка. Вярвайте в себе си и никога не позволявайте на никого да ви кара да се чувствате по друг начин. Не се задоволявайте с по-малко, само за да сте с някого. Светът е голям и красив. Насладете му се, живейте в момента и усетете своята сила.

 

Песента със сигурност ще плени публиката със своята запомняща се мелодия, трогателен тексто и сурова емоционална дълбочина. С докосващ припев и резониращ със слушателя текст, „Sad Girl Summer (Not Again)” се превръща във вашия саундтрак за освобождаване от токсични връзки и преоткриване на вътрешната ви сила. Става дума за това да изразявате чувствата си, да се изправите отново и да прегърнете пътуването си към изцелението и себеоткриването.

 

VICTORIA
Още
 
 
Международни заглавия
VICTORIA
VICTORIA - sad girl summer (not again) BKE remix
sad girl summer (not aga
OST
OST - Twisters: The Album
Twisters: The Album
VICTORIA
VICTORIA - sad girl summer (not again) alternative version
sad girl summer (not aga
LEIGH-ANNE
LEIGH-ANNE - 'No Hard Feelings'
'No Hard Feelings'
Wallows
Wallows - Model
Model
SIA
SIA - Reasonable Woman
Reasonable Woman
PET SHOP BOYS
PET SHOP BOYS - Nonetheless
Nonetheless
GRATEFUL DEAD
GRATEFUL DEAD - From The Mars Hotel: The Angel’s Share
From The Mars Hotel: The
LINKIN PARK
LINKIN PARK - Papercuts (Singles Collection 2000-2023)
Papercuts (Singles Colle
Български заглавия
Poli Genova
Poli Genova - „We Only Have Today‛
„We Only Have Today“
A Boogie Wit da Hoodie
A Boogie Wit da Hoodie - Better Off Alone
Better Off Alone
DUA LIPA
DUA LIPA - Radical Optimism
Radical Optimism
Dorothy Takev
Dorothy Takev - MURDER SEX MUSIC
MURDER SEX MUSIC
СкандаУ
СкандаУ - Дявол от рая
Дявол от рая
Лидия Ганева
Лидия Ганева - Няма да се променя за теб
Няма да се променя за те
MONA
MONA - Bon Appetit
Bon Appetit
Лъчо
Лъчо - По жицата
По жицата
СкандаУ
СкандаУ - СкандаУ говорят с Бога в новото си парче Боже
СкандаУ говорят с Бога в
Tino
Tino - Допаминова утопия
Допаминова утопия
 
FB
 
David Guetta
 
Rhino Entertainment Warner Music Sire Records Atlantic Records Reprise Records Electra Nonesuch East West Rock Warner Bros Records Bad Boy Entertaiment Lava Records Asylum Records Maverick