novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогЛидия Ганева - Няма да се променя за теб
Лидия Ганева - Няма да се променя за теб
#
Лидия Ганева - Няма да се променя за теб
Стил: Pop
Дата на издаване: 03/2024
Формат: CD
Брой носители: 1

Лидия Ганева представя втората си авторска песен на български език. За първи път финалистката от осми сезон на „Гласът на България“ работи с Ангел Дюлгеров в ролята му на музикален продуцент. Двамата успяват да шлифоват финалната версия, за „да довършим картината, която исках да нарисувам с тази песен“, допълва тя. Лидия признава, че е написала парчето само за 10 минути. „Импровизирах всичко и за голямо щастие записах тези 10 минути. Така на бял свят се появи „Няма да се променя за теб“, споделя Лидия и допълва, че песента не е любовна, нито е посветена на някого. По-скоро иска да представи онази битка, която всички водим със себе си, когато, заобиколени от самозабравили се хора, искаме да останем верни на собствените си принципи.

Въпреки това любовта се прокрадва като невидима нишка сред музикалните ноти и чувствения глас на младата певица. „Посланието, което искам да предам чрез тази песен е вдъхновено от жените, които се борят с вятърни мелници в любовта. В крайна сметка единствено тя или нейната липса може да ни накара да потеглим в съвсем различна посока“, категорична е Лидия, защото, макар че е на крехките 18 години, е осъзнала, че начина, по който обичаме и изборите, които правим, са в голяма степен отражение на мястото и обществото, в което живеем. „Няма да се впускам в детайли за проблемите на нашето общество, мисля, че са очевидни“, допълва още изпълнителката.

За видео реализацията на „Няма да се променя за теб“ Лидия се доверява изцяло на режисьора Жоро Пеев. „Знаех, че искам да работя с него заради начина, по който успява да предаде чувствителността на артистите, с които работи“, казва тя. Още при първия им разговор, се оказало, че идеите им за това как си представят видеоклипа са изключително сходни и се сработили изключително бързо. По този начин Лидия се чувствала напълно спокойна по време на снимачния процес, който успява да се случи при последното ѝ идване в България. 

Вълнението около този проект за певицата е още по-голямо, защото за първи път работи с East Art. Определя компанията като новия фактор на музикалната сцена и е изключително благодарна, че ѝ подават ръка, за да продължава да върви още по-уверено по музикалния си път.

Сингълът се разпространява дигитално от Warner Music чрез Орфей Мюзик, слушайте тук: https://lnk.to/NyamaDaSePromenyaZaTeb

 
Лидия Ганева
Още
 
 
Международни заглавия
VICTORIA
VICTORIA - sad girl summer (not again) BKE remix
sad girl summer (not aga
OST
OST - Twisters: The Album
Twisters: The Album
VICTORIA
VICTORIA - sad girl summer (not again) alternative version
sad girl summer (not aga
LEIGH-ANNE
LEIGH-ANNE - 'No Hard Feelings'
'No Hard Feelings'
Wallows
Wallows - Model
Model
SIA
SIA - Reasonable Woman
Reasonable Woman
PET SHOP BOYS
PET SHOP BOYS - Nonetheless
Nonetheless
GRATEFUL DEAD
GRATEFUL DEAD - From The Mars Hotel: The Angel’s Share
From The Mars Hotel: The
LINKIN PARK
LINKIN PARK - Papercuts (Singles Collection 2000-2023)
Papercuts (Singles Colle
Български заглавия
Poli Genova
Poli Genova - „We Only Have Today‛
„We Only Have Today“
A Boogie Wit da Hoodie
A Boogie Wit da Hoodie - Better Off Alone
Better Off Alone
DUA LIPA
DUA LIPA - Radical Optimism
Radical Optimism
Dorothy Takev
Dorothy Takev - MURDER SEX MUSIC
MURDER SEX MUSIC
СкандаУ
СкандаУ - Дявол от рая
Дявол от рая
Лидия Ганева
Лидия Ганева - Няма да се променя за теб
Няма да се променя за те
MONA
MONA - Bon Appetit
Bon Appetit
Лъчо
Лъчо - По жицата
По жицата
СкандаУ
СкандаУ - СкандаУ говорят с Бога в новото си парче Боже
СкандаУ говорят с Бога в
Tino
Tino - Допаминова утопия
Допаминова утопия
 
FB
 
David Guetta
 
Asylum Records Nonesuch Warner Music Maverick Atlantic Records Sire Records Rhino Entertainment Warner Bros Records Bad Boy Entertaiment Electra East West Rock Reprise Records Lava Records