sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогLiam Gallagher и John Squire - Liam Gallagher John Squire
Liam Gallagher и John Squire - Liam Gallagher John Squire
#
Liam Gallagher и John Squire - Liam Gallagher John Squire
Стил: Alternative
Дата на издаване: 03/2024
Формат: CD
Брой носители: 1

Когато за първи път се разпространиха слухове за възможно сътрудничество между Liam Gallagher и John Squire, въпросът на всички беше: как ще звучи това? Когато стартираха проекта с „Just Another Rainbow“ и след това с „Mars To Liverpool“, отговорът беше задоволително прост: точно както бихте искали да звучи. Сега дуото меко казано оправдава очакванията, издавайки едноименния си дебютен албум.

 

Откриващата песен на албума „Raise Your Hands“, е категорична демонстрация на отдаденост. Удивителен глем-рок момент, който Liam сравнява с Roxy Music, със звучене на пиано, напомнящо за Stonesy за баланс, той блика с необуздана енергия, която звучи толкова естествено и освободено, сякаш току-що са излезли на сцената. И в комбинация с „Mars To Liverpool, като начало, става ясно, че дуото е вложило цялата си страст в този албум.

 

Тази жизненост е налична в цялото издание, независимо дали изследват меланхолични моменти, които отразяват някои от бавните солови песни на Oasis и Liam („One Day At A Time“) или звънтящи мелодии, отразяващи ранния период на Stone Roses („Just Another Rainbow“), докато вихърът от китарни рифове и плавни водещи изпълнения на John на моменти се чувства като естествено продължение на „Second Coming“ (особено „Love You Forever“). В същото време изданието кипи и от проблясъци на техните ключови влияния от 60-те и 70-те години: нотка от енергията на Sex Pistols с малко Hendrix  привкус и щипка от наперения рокендрол на The Faces.

 

Сесиите за албума са завършени с помощта на редовния продуцент на Liam Greg Kurstin, който също така свири на бас в записите, а на барабаните е Joey Waronker (Beck, R.E.M., Atoms For Peace).

 

Физически копия на албума са налични ТУК . Официалният магазин на дуото предлага богат набор от пакети с албумa и сувенири. Остават ограничени количества от наскоро пуснатия zoetrope диск от Blood Records.

 

Liam и John ще отведат албума на път по-късно този месец по време на турне, което беше разпродадено моментално. Joey Waronker също ще участва в групата на живо, която се състои от Barrie Cadogan (Little Barrie, Paul Weller) на бас китарата и Christian Madden на клавишните. Jake Bugg е специален гост-изпълнител на всички шоута с изключение на Бруклин.
 
Liam Gallagher и John Squire
Още
 
 
Международни заглавия
LINKIN PARK
LINKIN PARK - Papercuts (Singles Collection 2000-2023)
Papercuts (Singles Colle
Liam Gallagher и John Sq
Liam Gallagher и John Squire - Liam Gallagher John Squire
Liam Gallagher John Squi
VICTORIA
VICTORIA - Paradox
Paradox
JASON DERULO
JASON DERULO - Nu King
Nu King
MAX
MAX - LOVE IN STEREO
LOVE IN STEREO
Gabby Barrett
Gabby Barrett - Chapter & Verse
Chapter & Verse
Kevin Gates
Kevin Gates - The Ceremony
The Ceremony
GREEN DAY
GREEN DAY - Saviors
Saviors
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Magic
Magic
Gucci Mane
Gucci Mane - Choppers & Bricks
Choppers & Bricks
Български заглавия
Dorothy Takev
Dorothy Takev - MURDER SEX MUSIC
MURDER SEX MUSIC
СкандаУ
СкандаУ - Дявол от рая
Дявол от рая
Лидия Ганева
Лидия Ганева - Няма да се променя за теб
Няма да се променя за те
MONA
MONA - Bon Appetit
Bon Appetit
Лъчо
Лъчо - По жицата
По жицата
СкандаУ
СкандаУ - СкандаУ говорят с Бога в новото си парче Боже
СкандаУ говорят с Бога в
Tino
Tino - Допаминова утопия
Допаминова утопия
TOTO H
TOTO H - Тайни знам
Тайни знам
Poli Genova
Poli Genova - "La Rumba"
"La Rumba"
 
FB
 
David Guetta
 
East West Rock Warner Music Maverick Asylum Records Nonesuch Sire Records Atlantic Records Lava Records Electra Warner Bros Records Reprise Records Rhino Entertainment Bad Boy Entertaiment