sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогLIAM GALLAGHER - Knebworth 22
LIAM GALLAGHER - Knebworth 22
#
LIAM GALLAGHER - Knebworth 22
Стил: Rock
Дата на издаване: 08/2023
Формат: CD
Брой носители: 1

Излезе дългоочакваният албум на живо на Liam GallagherKnebworth 22“. Едновременно празнуване и спомен от двата най-големи солови концерта в кариерата му до момента, албумът е издаден заедно с видео на живо към заключителната песен „Champagne Supernova“.

 

Knebworth 22, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, се разгръща с наелектризираща интензивност, неговият сетлист включва най-известните солови песни на Liam, селекция от емблематични химни на Oasis и няколко по-малко популярни парчета като добавка. Независимо дали Liam и групата му свирят с наситена интензивност (вижте „Rock 'n' Roll Star и „Wall Of Glass“) или изпълняват бавни прочувствени парчета („Once“ и „ More Power), представянето им определено отговаря на феноменалния мащаб на събитието. Атмосферата също е нажежена, от първия рев на вълнение, когато Liam стъпва на сцената, до 80-те хиляди гласа, които се присъединяват към него за кулминационната „Champagne Supernova“.

 

В скорошен разговор с Jo Whiley по Radio 2, Liam сравни двата си триумфални солови концерта в Knebworth с онези известни концерти на Oasis на същото място през 1996 г. Той коментира: „Като боксьор, който печели първата си титла, невероятно е, но след това, когато я загубиш и се върнеш и я спечелиш 26 години по-късно, мисля, че втората победа е по-значима.”

 

Новото видео на живо на „Champagne Supernovaноси прилив на носталгия по не толкова далечното минало и улавя спомени, които ще останат за цял живот: от представянето на специалния гост John Squire от Stone Roses до море от възторжени лица в тълпата, много от които дори не са били родени, когато песента е пусната за първи път, а след това и ослепителния завършек с фойерверки. Естествено вечната вокална класа и харизмата на Liam го превръщат в звездата на шоуто, но накрая дори той изглежда поразен от грандиозността на събитието – просто прочетете по устните му, когато се обръща, за да слезе от сцената.

 

В допълнение към дигиталните/стрийминг формати, „Knebworth 22“ също така е наличен ТУК на CD и три двойни винилови издания в различен цвят. Сгъваемата обложка на винила се отваря, за да разкрие въздушна снимка на шоуто, която демонстрира мащаба на събитието. Други артикули, с които да бъде запомнено събитието, включват фестивално знаме, снимка от шоуто, копие на корицата, сувенирен билет, гривна, два вида тениски и отварачка за бутилки.

 

Liam представиKnebworth 22“ – демонстрация на най-големите му концерти в историята, като изнесе един от най-малките си концерти в KOKO миналата седмица. Феновете приветстваха възторжено завръщането на китариста и легенда на OasisBonehead, след битката му с рака, а шоуто завърши с тяхното представяне на класиката на Jimi HendrixAre You Experienced?“.

 

Също така стартира и третото сътрудничество за обувки на adidas между Liam и основателя на adidas SpezialGary Aspden, след като те се събраха отново, за да създадат втора цветова гама за LG2 SPZL. Смесвайки вечната елегантност на класическите стилове с неподражаемата гледна точка на Liam, винаги е имало желание и от двете страни да се създаде още една цветова гама на този нов хибриден модел. LG2 SPZL е проектиран с приноса на Liam и се базира на редица различни исторически препратки към обувките на adidas. Тази най-нова версия на LG2 SPZL напомня за ранните цветови гами на adidas Country (с различен микс от материали), като смесва зелените ивици и тока с гумена подметка върху тебеширено бяла основа и неподражаемия му портретна езика на обувката. Тази нова обувка обединява честването на наследството на adidas с музикалното наследство на Liam.

 

Liam 

LIAM GALLAGHER
Още
 
 
Международни заглавия
VICTORIA
VICTORIA - bloom
bloom
PRETENDERS
PRETENDERS - Relentless
Relentless
Zach Bryan
Zach Bryan - Zach Bryan
Zach Bryan
Burna Boy
Burna Boy - I Told Them…
I Told Them…
LIAM GALLAGHER
LIAM GALLAGHER - Knebworth 22
Knebworth 22
blur
blur - The Ballad of Darren
The Ballad of Darren
OST
OST - Barbie The Album
Barbie The Album
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Origami
Origami
Gabriels
Gabriels - Angels & Queens
Angels & Queens
Lil Uzi Vert
Lil Uzi Vert - Pink Tape
Pink Tape
Български заглавия
TOTO H
TOTO H - Тайни знам
Тайни знам
Poli Genova
Poli Genova - "La Rumba"
"La Rumba"
Poli Genova
Poli Genova - Недей да правиш така
Недей да правиш така
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - Неда на Стоян думаше
Неда на Стоян думаше
RIA
RIA - Още една
Още една
Poli Genova
Poli Genova - Help Me Out
Help Me Out
Nelly Petkova
Nelly Petkova - Пожелавам си
Пожелавам си
Poli Genova
Poli Genova - По-добрата Коледа
По-добрата Коледа
VICTORIA
VICTORIA - Were you ever?
Were you ever?
Poli Genova
Poli Genova - Happy Face
Happy Face
 
FB
 
David Guetta
 
Reprise Records East West Rock Warner Music Atlantic Records Sire Records Maverick Lava Records Nonesuch Rhino Entertainment Bad Boy Entertaiment Asylum Records Electra Warner Bros Records