novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогMaisie Peters - The Good Witch
Maisie Peters - The Good Witch
#
Maisie Peters - The Good Witch
Стил: Pop
Лейбъл: Atlantic Records
Дата на издаване: 06/2023
Формат: CD
Брой носители: 1

Наред с дебютното си изпълнение на култоватаPyramid Stage“, Maisie Peters издаде дългоочаквания си нов албум The Good Witch“, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. Слушайте ТУК.

 

Включващ синглитеBody Better “, „Lost The Breakup “ и „Run“, вторият студиен албум на Maisie „The Good Witch“, е официалното продължение на нейния сертифициран за BRIT Breakthroug #2 дебютен албум „You Signed Up For This“ и в много отношения e по-зрелият и по-мъдър еквивалент. Написан в реално време, в разгара на наситения ѝ с изпълнения на живо график през 2022 г., „The Good Witch“ изпълнява ролята на капсула на времето за Maisie, позволявайки ѝ да опише период от време, в който търси баланс между възходите в кариерата и паденията в личния си живот. Докато „You Signed Up For This“ е издание, описващо съзряването, „The Good Witch“ показва Maisie в нейния най-интроспективен и саморефлексивен вид, черпейки вдъхновение от произведенията на Joan Didion, J. M. Barrie, гръцката митология и уестърните; записът изследва сложността на романтичните раздели, ценността на приятелството и истинската стойност на самооценката.  

 

Демонстрирайки новооткрита увереност, по-остроумно разказване на истории и по-голяма артистична амбиция, Maisie създава „ The Good Witch “ в Лондон, Съфолк, Стокхолм, Берген и Лос Анджелис, заедно с Oscar Görres (Taylor Swift, Troye Sivan), Two Inch Punch (Sam Smith, Jessie Ware), Matias Tellez (girl in red), Brad Ellis (Jorja Smith, Little Mix), Joe Rubel (Ed Sheeran, Tom Grennan) и Elvira Anderfjärd (Tove Lo, Katy Perry).

 

Maisie обяснява: „Това е моето сърце и душа, моята кръв на страницата, колекцията от истории, които успях да опиша през последната година. Истинска хроника на моя живот в последно време, това е моята собствена изопачена версия на албум за раздялата и всичко се основава на тези няколко месеца, изпълнени с преживявания и вдъхновения. Той се извива и преплита между реалното и сюрреалистичното и поставя в центъра моята собствена вселена, където, разбира се, съм пазачът на ключовете и онази, която държи картите добрата вещица, ако щете. Преминава от светлина към тъмнина за секуди и се надявам да ви отведе на пътешествие, в края на което  да се почувствате сякаш сте се изгубили за малко на нечия друга планета.“

 

Забележителната година на Maisie ще завърши с национално турне с шест концерта, предшестващо разпродаденото ѝ хедлайн шоу в OVO Arena Wembley  на 3-ти ноември. Стартирайки на 17-ти октомври в O2 Academy в Глазгоу, турнето „Road To Wembley“ ще има спирки в Лийдс, Манчестър, Дъблин, Бирмингам и Бристол. Посетете www.maisiepeters.co.uk за билети и повече подробности.

 

The Good Witchе наличен за закупуване тук: https://emusic.bg/the-good-witch/