novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогNessa Barrett - Young Forever
Nessa Barrett - Young Forever
#
Nessa Barrett - Young Forever
Стил: Pop
Дата на издаване: 10/2022
Формат: CD
Брой носители: 1

Днес поп феноменът Nessa Barrett издава своя забележителен дебютен албум „Young forever“. Слушайте ТУК чрез Warner Records/Орфей Мюзик. Неподправеният и вдъхновяващ проект демонстрира умението на младата изпълнителка да създава подчертано емоционални поп химни, изпълнени с болезнени истини. За да отпразнува издаването, Barrett споделя режисирана от нея визуализация към акцента на албума – „dear God“. Гледайте я ТУК.

 

С „Young forever“ 20-годишната изпълнителка насочва поглед към себе си, анализирайки музикалната сцена, Лос Анджелис и играта на слава, както и собствените си битки по време на израстването си. В първото парче от албума – „tired of california“, което излезе миналата седмица,  Nessa закачливо се подиграва с „Града на ангелите“, където всичко е прекалено перфектно. Гледайте мистериозното видео ТУК.

 

След това тя разширява своя хоризонт с „dear god“ и „lovebomb“, изследвайки интимните си връзки. Сред останалите открояващи се парчета в албума са „gaslight“, „too hot to cry“ и „fuckmarrykill“. В „Young forever“ Nessa си партнира с честия сътрудник Evan Blair, който също така е изпълнителен продуцент на дебютното ѝ EP от 2020 г. – „pretty poison“.

 

Nessa обяснява за „Young forever“: „Всяка песен в този албум е толкова лична за мен. Музиката е моят начин да се справям с трудностите в живота и създаването на този албум беше моята терапия. Винаги съм се питала защо е трябвало да премина през толкова много болка в живота си и съм го чувствал като проклятие. Но сега осъзнах, че това е било нужно, за да мога да създавам подобни песни, с които да помагам на хората да преминат през трудните за тях периоди."

 

Феновете ще имат шанса да се срещнат с Nessa по време на специално подписване в Ню Йорк на 16-ти и 17-ти октомври и в Лонг Бийч, Калифорния, на 19-ти октомври. Ограничено количество подписани компактдискове могат да бъдат закупени и от онлайн магазина на Nessa ТУК.

 

Nessa ще изпълни на живо песни от „Young forever“ за първи път на фестивала „When We Were Young“ в Лас Вегас на 22-ри, 23-ти и 29-ти октомври. Тя също ще бъде хедлайнер в известния театър „El Rey“ в Лос Анджелис на 25-ти октомври на разпродаденото специално еднократно шоу по случай издаването на албума – „YOUNG FOREVER LIVE!“.

 

След като беше включена в списъците на „Billboard“ („21 Under 21“),  „Ones to Watch“ ( “25 Artists to Watch in 2022), „Uproxx“ ( “Next Hitmakers List”) и People (“Emerging Artist List”),  Nessa събра близо един милиард стриймвания. Тя също така беше номинирана за наградата „Push Performance of the Year“ на „MTV Video Music Awards“ за 2022 г. Певицата и автор на песни е решена да използва нарастващата си слава за добро.

 

От поп-пънк хита от 2021 г., получил златен сертификат “la di die” (с участието на jxdn и Travis Barker на барабаните), до “dying on the inside,” който беше издаден през февруари с надеждата да повиши осведомеността относно хранителните разстройства, Barrett се отдава все повече на използването на своята платформа като източник на изцеление. С „Young Forever“ тя потвърждава, че има смелостта и таланта да сподели посланието си със света.

 
Nessa Barrett
НОВАТА КРАЛИЦА НА ТЪМНИЯ ПОП NESSA BARRETT ПУСНА ДЕБЮТНИЯ СИ МИНИ АЛБУМ PRETTY POISON ТЯ ИЗПЪЛНИ ПРОБИВНИЯ СИНГЪЛ “i hope ur miserable until ur dead” В LATE NIGHT WITH SETH MEYERS НА 15 СЕПТЕМВРИ   ЕСЕННИТЕ КОНЦЕРТИ В ЛОС АНДЖЕЛИС И НЮ ЙОРК СА НАПЪЛНО РАЗПРОДАДЕНИ! Най-накрая е тук! Изгряващата певица и а ...
Още
 
 
Международни заглавия
VICTORIA
VICTORIA - Lover’s Trial
Lover’s Trial
Tiesto
Tiesto - Drive
Drive
Twenty One Pilots
Twenty One Pilots - MTV Unplugged
MTV Unplugged
LINKIN PARK
LINKIN PARK - Meteora 20th Anniversary Edition
Meteora 20th Anniversary
Elderbrook
Elderbrook - Little Love
Little Love
ADAM LAMBERT
ADAM LAMBERT - High Drama
High Drama
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Energy
Energy
GORILLAZ
GORILLAZ - Cracker Island
Cracker Island
Български заглавия
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - Неда на Стоян думаше
Неда на Стоян думаше
RIA
RIA - Още една
Още една
Poli Genova
Poli Genova - Help Me Out
Help Me Out
Nelly Petkova
Nelly Petkova - Пожелавам си
Пожелавам си
Poli Genova
Poli Genova - По-добрата Коледа
По-добрата Коледа
VICTORIA
VICTORIA - Were you ever?
Were you ever?
Poli Genova
Poli Genova - Happy Face
Happy Face
Poli Genova
Poli Genova - Give Me Your Love
Give Me Your Love
RIA
RIA - The Way You Are
The Way You Are
Expose
Expose - The Power Of Love
The Power Of Love
 
FB
 
David Guetta
 
Sire Records Lava Records Maverick Warner Bros Records Electra Rhino Entertainment Reprise Records Bad Boy Entertaiment Atlantic Records East West Rock Nonesuch Asylum Records Warner Music