novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогWilliam Orbit - The Painter
William Orbit - The Painter
#
William Orbit - The Painter
Стил: Pop
Дата на издаване: 08/2022
Формат: CD
Брой носители: 1

William Orbit издаде „The Painter“ – първият му чисто нов албум от повече от осем години. С  красиво, типично за Orbit звучене,  той излиза чрез Warner Records и вече е достъпен за продажби в Dig! Слушайте тук.

 

Дългоочакваното продължение на неговия самоиздаден през 2014 г. албум „Orbit Symphonic“ –  „The Painter“, показва William в най-добрата му форма. Това е комбинация от безпогрешното му продуциране и типично електро-поп звучене  с  множество вокални колаборации, включително с изпълнители, с които е работил преди, като Katie Melua и Beth Orton, както и с артисти от цял ​​свят, включително електро-поп изпълнителя Polly Scattergood, номинираната за награда „Mercury“ новаторка в синт-попа – Georgia, трип-хоп сензацията от Колорадо – Natalie Walker, вокалиста и автор на песни от „Hot Natured“ и „Infinity Ink“ – Ali Love, еклектичния новатор от Колумбия – Lido Pimienta, талантливата певица, автор на песни и продуцент от Гана – Gloria Kaba, американската композиторка и автор на песни – Laurie Mayer и вокален семпъл от невероятния танзанийски музикант Hukwe Zawose.

 

Албумът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

 

„The Painter“ е емоционално творческо излияние за Orbit, който също така е проектирал и нарисувал обложката. Относно албума той споделя: „Бях далеч от създаването на музика в продължение на няколко години, закътан в крайбрежен град в Калифорния, рисувайки и пишейки за живота си и размишлявайки върху общи наблюдения. Когато се върнах в Лондон, вдъхновението удари с пълна сила. Чувствах същия дух, както в средата на 90-те“.

 

„Приносът на артистите, които се появяват в албума, беше благословия за мен.  Изследването на  нови технологии беше наистина вълнуващо. Това е един от най-добрите ми албуми. Различава се по това, че придобих разбиране за напълно нов набор от средства, благодарение на който да го представя на хората"

 

William Orbit е един от най-успешните и завършени звукозаписни продуценти в света. С кариера, обхващаща шест десетилетия, той има над 200 милиона продадени записа и множество награди „Grammy“ и „Ivor Novello“. Завръщането му към музиката с „The Painter“ е със същата страст, изобретателност и творческо желание, които са така типични за него.

 

След дълъг, изпълнен с предизвикателства период на бездействие, William е готов да прави нова музика: „Чувствах се безкрайно ентусиазиран, както беше за последно през 1996 г.“ – възкликва той. – Време, когато William безспорно беше най-добрият продуцент в света и работеше с „U2“, „Blur“, Madonna, „All Saints“ и много други.

 

Неговият дванадесети студиен албум е наречен „The Painter“, след като случайно попада на листовка за „vino and Van Gogh“ (класове по изкуство за възрастни) – „появяваш се, напиваш се и си играеш с евтини акрили. Влюбих се в това усещане! - то повлия на правенето на този албум, карайки ме да осъзная, докато го създавам, че това е … „един много боядисан албум“!

 

William има амбициозни планове за The Painter. „Искам хората да чуят това.“ заявява той „Ще направя няколко невероятни версии на песните, след което ще направя турне. Ще работя много здраво над този албум! И тогава, след всичко това, ще започна да продуцирам отново за други артисти. Защото…” – той прави пауза и със смесица от учудване и облекчение добавя – „…харесва ми отново да правя музика!”

 

 
William Orbit
Още
 
 
Международни заглавия
CKay
CKay - Sad Romance
Sad Romance
BAZZI
BAZZI - INFINITE DREAM
INFINITE DREAM
BRELAND
BRELAND - CROSS COUNTRY
CROSS COUNTRY
Highly Suspect
Highly Suspect - The Midnight Demon Club
The Midnight Demon Club
MUSE
MUSE - Will Of The People
Will Of The People
William Orbit
William Orbit - The Painter
The Painter
MADONNA
MADONNA - FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES
FINALLY ENOUGH LOVE: 50
TANK
TANK - R&B Money
R&B Money
Megan Thee Stallion
Megan Thee Stallion - Traumazine
Traumazine
YoungBoy Never Broke Aga
YoungBoy Never Broke Again - The Last Slimeto
The Last Slimeto
Български заглавия
Poli Genova
Poli Genova - Give Me Your Love
Give Me Your Love
RIA
RIA - The Way You Are
The Way You Are
Expose
Expose - The Power Of Love
The Power Of Love
LYRRA
LYRRA - DREAM
DREAM
Valentina
Valentina - When You Kiss Me
When You Kiss Me
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Kiss My Attitude
Kiss My Attitude
Poli Genova
Poli Genova - Тръгни навреме
Тръгни навреме
Mattego
Mattego - BEFORE YOU GO
BEFORE YOU GO
Greesh
Greesh - ИГРА
ИГРА
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Kiss My Attitude
Kiss My Attitude
 
FB
 
David Guetta
 
Nonesuch Lava Records Sire Records Maverick Electra Warner Music Reprise Records Atlantic Records Asylum Records Bad Boy Entertaiment Rhino Entertainment East West Rock Warner Bros Records