novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогSHINEDOWN - Planet Zero
SHINEDOWN - Planet Zero
#
SHINEDOWN - Planet Zero
Стил: Rock
Дата на издаване: 07/2022
Формат: CD
Брой носители: 1

Мултиплатинената банда Shinedown издаде бурно приветствания нов студиен албум Planet Zero чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик НАТИСНЕТЕ ТУК, за да слушате. На 1-ви юли групата  отпразнува издаването на албума с фенове по целия свят, по време на безплатен глобален лайвстрийм във Veeps на шоуто в деня на издаването на албума и подписването в магазина, излъчвано на живо от Daddy Kool Records в Сейнт Питърсбърг, Флорида.

Воден от песни като настоящия сингъл Daylight и заглавната песен "Planet Zero", изпепеляващият социален коментар на албума се изправя смело срещу последствията от всеобхватното разделение в нашето общество, като същевременно предлага възстановителен път напред чрез съпричастност и открит разговор.

 

В песни като „No Sleep Tonight, „The Saints of Violence and Innuendo“ и „Sure Is Fun“, “Shinedown” се изправят срещу обществените сили, които ни държат разделени, включително кенсъл култура, токсичността между онези, които имат различни идеологии, необходимостта за честност в нашия публичен дискурс и разяждащите ефекти на социалните медии върху способността ни да водим здравословен диалог един с друг. Крайното послание на Planet Zero за постоянство, триумф и свързаност между хората блести в песни като „A Symptom of Being Human“, „Hope“ и извисяващият се и трогателен химн "Daylight.". Сингълът ни напомня, че никога не сме сами и разсъждава върху важността на емпатията и взаимоотношенията в живота ни, които ни помагат да преживеем следващия ден.

 

Planet Zero е най-новото допълнение към чупещия рекорди каталог на Shinedown, който спечели на групата признание за техните актуални и уместни послания, които стоят в основата на оглавяващите класациите хитове, резониращи не само с тяхната глобална публика и рок общността, но и с публиката и културата ни като цяло. С повече от 6,5 милиарда глобални стриймваниярекорд на Billboard за най-масовите рок хитове №1 досега, платинени или златни сертификати за всичките им албуми, 10 милиона продадени албума и големи медийни похвали, Shinedown затвърди статута си като една от най-големите, жизненоважни и далновидни сили в музиката.

 

Shinedown продължават своето световно турне Planet Zero, започвайки лятно турне в САЩ/Канада, преди есенното им турне в САЩ да започне на 3-ти септември, което ще бъде последвано от хедлайн турне в Обединеното кралство/Европа по-късно тази година. За билети и всички подробности за шоуто, моля, посетете www.shinedown.com.

 
SHINEDOWN
Още
 
 
Международни заглавия
Tom Petty and The Heartb
Tom Petty and The Heartbreakers - Live at the Fillmore (1997)
Live at the Fillmore (19
Ruth Koleva
Ruth Koleva - This Christmas
This Christmas
Kranium
Kranium - IN TOO DEEP
IN TOO DEEP
Ofenbach
Ofenbach - I (ONE)
I (ONE)
Gabriels
Gabriels - Angels & Queens – Part I
Angels & Queens – Part I
Kodak Black
Kodak Black - KUTTHROAT BILL: VOL. 1
KUTTHROAT BILL: VOL. 1
Gucci Mane
Gucci Mane - SO ICY BOYZ 22
SO ICY BOYZ 22
Nessa Barrett
Nessa Barrett - Young Forever
Young Forever
RED HOT CHILI PEPPER
RED HOT CHILI PEPPER - Return of the Dream Canteen
Return of the Dream Cant
Български заглавия
Poli Genova
Poli Genova - По-добрата Коледа
По-добрата Коледа
VICTORIA
VICTORIA - Were you ever?
Were you ever?
Poli Genova
Poli Genova - Happy Face
Happy Face
Poli Genova
Poli Genova - Give Me Your Love
Give Me Your Love
RIA
RIA - The Way You Are
The Way You Are
Expose
Expose - The Power Of Love
The Power Of Love
LYRRA
LYRRA - DREAM
DREAM
Valentina
Valentina - When You Kiss Me
When You Kiss Me
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Kiss My Attitude
Kiss My Attitude
Poli Genova
Poli Genova - Тръгни навреме
Тръгни навреме
 
FB
 
David Guetta
 
Rhino Entertainment Nonesuch Maverick Atlantic Records Asylum Records East West Rock Lava Records Electra Warner Bros Records Reprise Records Sire Records Bad Boy Entertaiment Warner Music