novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогMattego - BEFORE YOU GO
Mattego - BEFORE YOU GO
#
Mattego - BEFORE YOU GO
Стил: Pop
Лейбъл: Warner Music
Дата на издаване: 04/2022
Формат: CD
Брой носители: 1

MATTEGO е първият български артист, създал официално музикално видео от клипове на фенове в ТikTok

 

2 месеца и 618 любителски видеоклипа в TikTok – толкова бе необходимо на  MATTEGO, за да създаде видеото към сингъла си BEFORE YOU GO. Видеото можете да гледате ТУК!

 

След аудио премиерата на песента на 4 февруари 2022 г., MATTEGO, който е един от най-влиятелните тик-токъри у нас, обяви предизвикателство към верните си последователи в TikTok – да заснемат любителски видеа с танца на астронавта от лирик видеото, с което първоначално излезе сингълът. Към него буквално заваляха предложения, които само за месец достигнаха впечатляващата бройка от 618 уникални видеоклипа, заснети от хора от всевъзможни кътчета на България, та дори и от Малдивите.

 

Това е първото по рода си предизвикателство в TikTok, поставено от българин, а MATTEGO е първият български артист, създал официален видеоклип към сингъл с помощта на любителските клипчета на своите последователи.Поради големия успех и интерес, мога да кажа, че това няма да е последната такава кампания и ако не сте бил включен във финалната селекция на тази, ще имате възможност да го направите в следващата такава“, обеща изпълнителят.

 

BEFORE YOU GO е написана от продуцентския екип Fabrizio Parisi & The Editor, който стои и зад предишния сингъл на MATTEGOLike Champagne“. Лириките и вокалната линия са дело на изпълнителя, който е записал вокалите си в студио New Spirit. Песента се разпространява във всички дигитални платформи от Warner Music, чрез Орфей Мюзик.

BEFORE YOU GO е за всички, които не се отказват от любовта и са готови да се борят за сърцето на любимия човек. Но и за всички, които обичат да танцуват до полуда, защото  парчето е с модерен клубен звук, бърз бийт и е гарнирано с пикантен вкус на ориент. Така BEFORE YOU GO застава на гребена на модерните тенденции на поп сцената.

MATTEGO е един от най-успешните български инфлуенсъри в TikTok с повече от 370 000 последователи в тази социална мрежа. Музиката обаче винаги е била негова страст и в последните три години той реализира няколко собствени песни. Първата голяма крачка към сериозна музикална кариера направи през лятото на 2021 г., когато пусна сингъла LIKE CHAMPAGNE заедно с утвърденото продуцентско дуо Fabrizio Parisi & The Editor. Песента получи одобрението на феновете, които я гледаха над 63 000 пъти в YouTube и я слушаха над 15 400 пъти в Spotify. MATTEGO продължава уверено да развива артистичния си талант, който е насочил към най-актуалните клубни и поп стилове.

 
Mattego
MATTEGO полита в космоса с BEFORE YOU GO   „Любовта дава крила“. Е, в някои случаи е необходим скафандър на астронавт, за да си върнеш сърцето на любимия човек. Точно с такъв скафандър полита един от най-успешните TikTok инфлуенсъри в България и изпълнител - MATTEGO, за новата си песен BEFORE YOU GO. Премиерат ...
Още
 
 
Международни заглавия
Tom Petty and The Heartb
Tom Petty and The Heartbreakers - Live at the Fillmore (1997)
Live at the Fillmore (19
Ruth Koleva
Ruth Koleva - This Christmas
This Christmas
Kranium
Kranium - IN TOO DEEP
IN TOO DEEP
Ofenbach
Ofenbach - I (ONE)
I (ONE)
Gabriels
Gabriels - Angels & Queens – Part I
Angels & Queens – Part I
Kodak Black
Kodak Black - KUTTHROAT BILL: VOL. 1
KUTTHROAT BILL: VOL. 1
Gucci Mane
Gucci Mane - SO ICY BOYZ 22
SO ICY BOYZ 22
Nessa Barrett
Nessa Barrett - Young Forever
Young Forever
RED HOT CHILI PEPPER
RED HOT CHILI PEPPER - Return of the Dream Canteen
Return of the Dream Cant
Български заглавия
Poli Genova
Poli Genova - По-добрата Коледа
По-добрата Коледа
VICTORIA
VICTORIA - Were you ever?
Were you ever?
Poli Genova
Poli Genova - Happy Face
Happy Face
Poli Genova
Poli Genova - Give Me Your Love
Give Me Your Love
RIA
RIA - The Way You Are
The Way You Are
Expose
Expose - The Power Of Love
The Power Of Love
LYRRA
LYRRA - DREAM
DREAM
Valentina
Valentina - When You Kiss Me
When You Kiss Me
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Kiss My Attitude
Kiss My Attitude
Poli Genova
Poli Genova - Тръгни навреме
Тръгни навреме
 
FB
 
David Guetta
 
Nonesuch Electra Reprise Records Maverick Bad Boy Entertaiment Sire Records East West Rock Warner Bros Records Asylum Records Atlantic Records Rhino Entertainment Warner Music Lava Records