sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогMAC MILLER - Circles
MAC MILLER - Circles
#
MAC MILLER - Circles
Стил: Urban / R&B
Лейбъл: Warner Bros Records
Дата на издаване: 02/2020
Формат: CD
Брой носители: 1
СЕМЕЙСТВОТО НА MAC MILLER ИЗДАВА ПОСЛЕДНИЯ МУ СТУДИЕН АЛБУМ CIRCLES ЧРЕЗ WARNER RECORDS


СЛУШАЙТЕCircles

https://wr.lnk.to/circles

A1 Xplore Music: http://bit.ly/A1MacMillerCircles

 

 

Какво казва пресата за сингъла  "Good News":

 

"'Good News' е спиращ дъха."

DJ Booth 

 

" закалява музикални капризи с меланхолична игра на думи "

The New York Times

 

“лъч светлина през прашни щори"

NPR

 

“тих оптимизъм, който прониква през тъмнината"

Pitchfork

 

“приключенско, многоцветно пътуване"

Vulture

 

След анонсирането на албума и споделянето на новото парче "Good News" по-миналата седмица семейството на Mac Miller издава неговия шести и последен студиен албум, Circles. Написан като продължение на номиниранията за  Grammy през 2018 г. албум Swimming, Circles е завършен с помощта на продуцента Jon Brion, с когото Miller е работил по него и с когото са работили заедно по Circles до момента на смъртта му.

 

Звуково отличавайки се от своя предшественик, Circles включва много от качествата на Swimming, заради които той е толкова харесан при излизането си – Miller, все повече откриващ гласа си в допълнение към рапирането инструменти на живо и искрените, изповеднически текстове. Слушателите ще чуят нюанси от въздействието на песните на Circles, от китарните звуци на T-Rex в песента "Surf" с усещане John Lennon в продукцията и вдъхновяващия кавър на сингъла от 1972 г. На Arthur Lee "Everybody's Gotta Live.”Circles е наличен навсякъде чрез Warner Records и може да бъде поръчан предварително на физическо носител тук: pre-order . Във връзка с излизането на албума има и fan pop up щандове/магазини, с които ще се отпразнува музиката и наследството на Mac Miller в Los Angeles, New York и Pittsburgh. 

 

Лансирани в партньорство с Amazon Music, изложенията ще включват обширни, но в същото време интимни прослушвания на албума Circles на Ultra HD аудио, както и мултимедийно “fan art”  представяне и ексклузивни нови мърч материали за Circles. Капацитетът за слушане е крайно ограничен. Входът е безплатен и нетните приходи от pop up мърч материалите ще отидат за фонда на Mac Miller. Всички локации ще бъдат отворени 12 -21 ч; а сесиите за слушане ще са със следните часове:

 

Los Angeles, CA 

700 N. Fairfax Ave, Los Angeles, CA 90046

 

New York, NY 

91 Allen St, New York, NY 10002

 

Pittsburgh, PA  

424 Suismon St, Pittsburgh, PA 15212 (Gallery) 

900 Middle St, Pittsburgh, PA 15212 (Listening Room)

 

Listening Sessions (local time):

 12:30PM

1:40PM

2:50PM

4:00PM

5:10PM

6:20PM

7:30PM