sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниRoxen издаде миниалбума Alternative Dreams
Roxen издаде миниалбума Alternative Dreams 14 май 2024г.

Потопете се в емоционалния свят на най-новото EP на Roxen – „Alternative Dreams“ –  завладяваща комбинация от песни на английски и румънски, изследваща дълбините на човешките емоции и взаимоотношения. Със своето уникално сливане на прочувствени мелодии и интроспективни текстове, този миниалбум бележи нов артистичен връх за утвърдената певица.

 

"Alternative Dreams" на Roxen, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, е завладяващ миниалбум, изследващ темите за любовта, загубата и себеоткриването. Включва открояващи се парчета като „Love Song to Myself“ –  химн за вътрешната сила, който приповдига духа на слушателите със своя резониращ текст и завладяващ припев, насърчавайки любовта към себе си по време на самота. Румънската песен "Tot" задълбочава емоционалното пътуване, обръщайки се към сложността на дълбоките емоции с прочувственото пеене и поетичните думи на Roxen, а "Sun Down" съчетава жизнерадостни електронни ритми с ефирните вокали на Roxen, превръщайки се в енергична песен, идеална за празнуване на живота и свободата в края на деня.

 

Изпълнителката е работила по този миниалбум заедно с EMAA, Costel Dominteanu (DOMINO), David Ciente, Adrian Iordan, NOUA UNSPE, Alex Mlădin, Alexandru Radu (Chopin) и Călin Grăjdan.

 

Roxen е артист с мечтателно и богато звучене и дълбок глас. Нейните песни и текстове създават уникална вселена, в която всичко е възможно. С непрекъснато нарастваща международна публика, Roxen зае водеща позиция в Полша и ОНД. В национален мащаб тя има сплотена общност от фенове, които са я издигнали до върха на класациите в Румъния три пъти. За изпълнителката всяко музикално изживяване е ново пътуване през други измерения, нейното музикална енергия омагьосва, очарова и оформя един нов свят. През 2023 г. Roxen привлече вниманието както на радиостанциите, така и на публиката с песните ,,Cenușă” и ,,Infinit”.

 

 
 
 
Международни заглавия
SIA
SIA - Reasonable Woman
Reasonable Woman
PET SHOP BOYS
PET SHOP BOYS - Nonetheless
Nonetheless
GRATEFUL DEAD
GRATEFUL DEAD - From The Mars Hotel: The Angel’s Share
From The Mars Hotel: The
LINKIN PARK
LINKIN PARK - Papercuts (Singles Collection 2000-2023)
Papercuts (Singles Colle
Liam Gallagher и John Sq
Liam Gallagher и John Squire - Liam Gallagher John Squire
Liam Gallagher John Squi
VICTORIA
VICTORIA - Paradox
Paradox
JASON DERULO
JASON DERULO - Nu King
Nu King
MAX
MAX - LOVE IN STEREO
LOVE IN STEREO
Gabby Barrett
Gabby Barrett - Chapter & Verse
Chapter & Verse
Kevin Gates
Kevin Gates - The Ceremony
The Ceremony
Български заглавия
DUA LIPA
DUA LIPA - Radical Optimism
Radical Optimism
Dorothy Takev
Dorothy Takev - MURDER SEX MUSIC
MURDER SEX MUSIC
СкандаУ
СкандаУ - Дявол от рая
Дявол от рая
Лидия Ганева
Лидия Ганева - Няма да се променя за теб
Няма да се променя за те
MONA
MONA - Bon Appetit
Bon Appetit
Лъчо
Лъчо - По жицата
По жицата
СкандаУ
СкандаУ - СкандаУ говорят с Бога в новото си парче Боже
СкандаУ говорят с Бога в
Tino
Tino - Допаминова утопия
Допаминова утопия
TOTO H
TOTO H - Тайни знам
Тайни знам
 
FB
 
David Guetta
 
East West Rock Bad Boy Entertaiment Nonesuch Atlantic Records Rhino Entertainment Electra Sire Records Warner Music Lava Records Reprise Records Asylum Records Maverick Warner Bros Records