sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниSelin издаде първия си англоезичен сингъл за годината
Selin издаде първия си англоезичен сингъл за годината 10 май 2024г.

Днес родената в Истанбул и базирана в Лондон двуезична изпълнителка SELIN издаде първия си англоезичен сингъл за годината, който представя предстоящия ѝ дебютен албум. „HUMAN“ вече е наличен чрез Warner Music/Орфей Мюзик.

 

Слушайте 'HUMAN'

 

SELIN направи своя официален дебют с Warner Music през 2021 г. Най-новият ѝ сингъл представя изпълнителка, сигурна в своята идентичност, чиито мощни вокали са в светлината на прожекторите. Тази поп песен, украсена с елементи на алтернативен рок, е издание, затвърждаващо позицията на SELIN на световната музикална сцена. Парчето е за вината, която изпитваме, когато нямаме същите чувства към някого, който е проявил интерес към нас, когато химията не е взаимна и просто не се усеща връзката. То е придружено от музикален видеоклип, заснет в Лондон от турски режисьор Birkan Tercanlı.

 

Обсъждайки парчето, SELIN споделя: „Понякога, особено във връзките, не знаем точно с какъв човек искаме да бъдем, защото всеки ден научаваме нови неща за себе си, разбирайки какво харесваме и какво не харесваме, докато живеем живота си. Някак си, въпреки че не можем да определим точната причина, ние не можем да се откажем от този човек. Продължаваме връзката още известно време, като крием истината в себе си. Може би много хора са изпитали неспособността да се изправят срещу истината в някакъв момент от живота си. Какво е достатъчно за нас? Може би проблемът е чувството за неадекватност в нас и това, че не намираме достатъчно хора, които да допуснем в живота си."

 

SELIN има богат опит в изпълненията на живо в Обединеното кралство, с шоута в редица забележителни лондонски зали зад гърба си, включително „Indigo2“, „O2 Islington“, „Ronnie Scott’s“ и „Camden Assembly“. Тя също така откри финала на Шампионската лига на УЕФА в Истанбул през 2023 г. и току-що приключи европейско турне като съпорт на алтернативната поп изпълнителка EMEI по време на нейното The Cynical Tour”.

 

За SELIN

Отгледана под влиянието на рок легенди и поп икони от началото на века, завладяващото звучене на Selin използва тези влияния, трансформирайки ги в нещо ново - с добавяне на това, което тя нарича „турска подправка“. Родена в Истанбул, Selin се мести с родителите си в Лондон, когато е едва на 1 годинапървото от поредица премествания, които я отвеждат в Северна Ирландия, Лондон и Шотландия. Въпреки че се сблъсква с голям културен шок, когато се връща отново в Турция със семейството си през 2011 г., междукултурните различия позволяват на Selin да види света от различни гледни точки, като същевременно поставят основите на глобалния ѝ музикален успех. С 1,5 милиона месечни слушатели и милиони стриймвания, Selin продължава отдадено да работи върху предстоящия си дебютен албум и е готова да завладее света.

 
 
 
Международни заглавия
SIA
SIA - Reasonable Woman
Reasonable Woman
PET SHOP BOYS
PET SHOP BOYS - Nonetheless
Nonetheless
GRATEFUL DEAD
GRATEFUL DEAD - From The Mars Hotel: The Angel’s Share
From The Mars Hotel: The
LINKIN PARK
LINKIN PARK - Papercuts (Singles Collection 2000-2023)
Papercuts (Singles Colle
Liam Gallagher и John Sq
Liam Gallagher и John Squire - Liam Gallagher John Squire
Liam Gallagher John Squi
VICTORIA
VICTORIA - Paradox
Paradox
JASON DERULO
JASON DERULO - Nu King
Nu King
MAX
MAX - LOVE IN STEREO
LOVE IN STEREO
Gabby Barrett
Gabby Barrett - Chapter & Verse
Chapter & Verse
Kevin Gates
Kevin Gates - The Ceremony
The Ceremony
Български заглавия
DUA LIPA
DUA LIPA - Radical Optimism
Radical Optimism
Dorothy Takev
Dorothy Takev - MURDER SEX MUSIC
MURDER SEX MUSIC
СкандаУ
СкандаУ - Дявол от рая
Дявол от рая
Лидия Ганева
Лидия Ганева - Няма да се променя за теб
Няма да се променя за те
MONA
MONA - Bon Appetit
Bon Appetit
Лъчо
Лъчо - По жицата
По жицата
СкандаУ
СкандаУ - СкандаУ говорят с Бога в новото си парче Боже
СкандаУ говорят с Бога в
Tino
Tino - Допаминова утопия
Допаминова утопия
TOTO H
TOTO H - Тайни знам
Тайни знам
 
FB
 
David Guetta
 
Warner Music Nonesuch Bad Boy Entertaiment Warner Bros Records Atlantic Records Asylum Records East West Rock Maverick Lava Records Sire Records Electra Reprise Records Rhino Entertainment