sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниBien издаде дебютния си солов албум
Bien издаде дебютния си солов албум 20 ноември 2023г.

Кенийската сензация Bien издава дебютния си албум “Alusa Why Are You Topless?, който включва синглите „Ma Cherie“, „My Baby (feat. Arya Starr)“ и „Too Easy (feat. DJ Edu)“, събрали общо над 15 милиона стриймвания до момента. Албумът отбелязва и глобални колаборации с изпълнители като Ms Banks (Обединеното кралство) и Tay Iwar (Нигерия), които добавят своя талант към този на най-вълнуващия изпълнител от Източна Африка.

 

Bien затвърди статуса си на световна музикална сензация, печелейки признания и постигайки успехи, които продължават да издигат кариерата му. Като автор на песни, музикант и известен вокалист, носител на награда Grammy, Bien вече е оставил незаличима следа в музикалната индустрия. Неговият дебютен албум “Alusa Why Are You Topless?, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, е свидетелство за таланта му.

 

С изключително вълнуващите колаборации с Ms Banks и Tay Iwar, в допълнение към Sammy Soso един от най-известните продуценти на афробийт музика – като изпълнителен продуцент на албума,Alusa Why Are You Topless?“ обещава да вдигне градусите и да ви накара да се раздвижите.

 

Bien споделя за записа: „Албумът се казваAlusa Why Are You Topless“, Alusa е моето име и останалата част от заглавието представя новия период за мен, изпълнен с дързост, свобода и ново начало. То също така представлява дисциплина. Това е моята мантра за следващия етап от живота ми. Обичам хумора и исках така да изразя това пътуване. Толкова съм благодарен на всички, които бяха част от този проект, както и за безсънните нощи, които прекарахме заедно, за да го направим успешен.

 

СТРИЙМВАЙТЕ “ALUSA WHY ARE YOU TOPLESS?” СЕГА

 

Албумът включва изпълнението на “True Love” в COLORS; песен, която е също толкова красива с нежната си продукция, колкото би била и в акустичен вариант. Песента е въздействаща, искрена и вълнуваща, с нотки на африканско хорово звучене, смесено с модерно и завладяващо афро акустично настроение. „True Love“ е песен, която е толкова актуална сега, колкото ще бъде и през следващите 20 години.

 

Албумът също така включва някои невероятни парчета с ускорено темпо, като „ Lost and Found – танцувална, ритмична песен, със звучене на слит-дръм. В парчето се говори за търсенето на любов, за усещането, когато я загубиш, както и за вкопчването в проваляща се връзка. Продукцията е забавна и лятна и вдъхновява слушателя да я преживее с танцова стъпка.

 

 ГЛЕДАЙТЕ ОФИЦИАЛНОТО ВИДЕО КЪМ СИНГЪЛА “MA CHERIE”

 

 

Bien е част от световно признатата кенийска афропоп група Sauti Sol, която доминира в класациите повече от 15 години и има над 500 милиона стриймвания. След 18 години заедно, Sauti Sol се разделиха и направиха своето прощално световно турне това лято. Той е един от най-големите артисти в Източна Африка и дебютният му солов албум Alusa Why Are You Topless?” служи като възможност да превърне Bien в първата голяма международна звезда от Източна Африка. Това е призив за действие, насърчаващ слушателите да бъдат безстрашни и дръзки в преследването на целите си.

 
 
 
Международни заглавия
VICTORIA
VICTORIA - All I Want For Christmas Is You
All I Want For Christmas
Fitz and The Tantrums
Fitz and The Tantrums - Perfect Holiday
Perfect Holiday
JAMES BLUNT
JAMES BLUNT - Who We Used To Be
Who We Used To Be
Maisie Peters
Maisie Peters - The Good Witch (Deluxe)
The Good Witch (Deluxe)
LAURA PAUSINI
LAURA PAUSINI - Anime Parallele/Almas Paralelas
Anime Parallele/Almas Pa
GOO GOO DOLLS
GOO GOO DOLLS - Live At The Academy
Live At The Academy
King
King - New Life
New Life
Gucci Mane
Gucci Mane - Breath of Fresh Air
Breath of Fresh Air
STREETS, THE
STREETS, THE - THE DARKER THE SHADOW THE BRIGHTER THE LIGHT
THE DARKER THE SHADOW TH
VICTORIA
VICTORIA - bloom
bloom
Български заглавия
Tino
Tino - Допаминова утопия
Допаминова утопия
TOTO H
TOTO H - Тайни знам
Тайни знам
Poli Genova
Poli Genova - "La Rumba"
"La Rumba"
Poli Genova
Poli Genova - Недей да правиш така
Недей да правиш така
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - Неда на Стоян думаше
Неда на Стоян думаше
RIA
RIA - Още една
Още една
Poli Genova
Poli Genova - Help Me Out
Help Me Out
Nelly Petkova
Nelly Petkova - Пожелавам си
Пожелавам си
Poli Genova
Poli Genova - По-добрата Коледа
По-добрата Коледа
 
FB
 
David Guetta
 
Maverick Rhino Entertainment Sire Records Nonesuch East West Rock Electra Asylum Records Warner Music Reprise Records Atlantic Records Lava Records Warner Bros Records Bad Boy Entertaiment