sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниBien издаде дебютния си солов албум
Bien издаде дебютния си солов албум 20 ноември 2023г.

Кенийската сензация Bien издава дебютния си албум “Alusa Why Are You Topless?, който включва синглите „Ma Cherie“, „My Baby (feat. Arya Starr)“ и „Too Easy (feat. DJ Edu)“, събрали общо над 15 милиона стриймвания до момента. Албумът отбелязва и глобални колаборации с изпълнители като Ms Banks (Обединеното кралство) и Tay Iwar (Нигерия), които добавят своя талант към този на най-вълнуващия изпълнител от Източна Африка.

 

Bien затвърди статуса си на световна музикална сензация, печелейки признания и постигайки успехи, които продължават да издигат кариерата му. Като автор на песни, музикант и известен вокалист, носител на награда Grammy, Bien вече е оставил незаличима следа в музикалната индустрия. Неговият дебютен албум “Alusa Why Are You Topless?, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, е свидетелство за таланта му.

 

С изключително вълнуващите колаборации с Ms Banks и Tay Iwar, в допълнение към Sammy Soso един от най-известните продуценти на афробийт музика – като изпълнителен продуцент на албума,Alusa Why Are You Topless?“ обещава да вдигне градусите и да ви накара да се раздвижите.

 

Bien споделя за записа: „Албумът се казваAlusa Why Are You Topless“, Alusa е моето име и останалата част от заглавието представя новия период за мен, изпълнен с дързост, свобода и ново начало. То също така представлява дисциплина. Това е моята мантра за следващия етап от живота ми. Обичам хумора и исках така да изразя това пътуване. Толкова съм благодарен на всички, които бяха част от този проект, както и за безсънните нощи, които прекарахме заедно, за да го направим успешен.

 

СТРИЙМВАЙТЕ “ALUSA WHY ARE YOU TOPLESS?” СЕГА

 

Албумът включва изпълнението на “True Love” в COLORS; песен, която е също толкова красива с нежната си продукция, колкото би била и в акустичен вариант. Песента е въздействаща, искрена и вълнуваща, с нотки на африканско хорово звучене, смесено с модерно и завладяващо афро акустично настроение. „True Love“ е песен, която е толкова актуална сега, колкото ще бъде и през следващите 20 години.

 

Албумът също така включва някои невероятни парчета с ускорено темпо, като „ Lost and Found – танцувална, ритмична песен, със звучене на слит-дръм. В парчето се говори за търсенето на любов, за усещането, когато я загубиш, както и за вкопчването в проваляща се връзка. Продукцията е забавна и лятна и вдъхновява слушателя да я преживее с танцова стъпка.

 

 ГЛЕДАЙТЕ ОФИЦИАЛНОТО ВИДЕО КЪМ СИНГЪЛА “MA CHERIE”

 

 

Bien е част от световно признатата кенийска афропоп група Sauti Sol, която доминира в класациите повече от 15 години и има над 500 милиона стриймвания. След 18 години заедно, Sauti Sol се разделиха и направиха своето прощално световно турне това лято. Той е един от най-големите артисти в Източна Африка и дебютният му солов албум Alusa Why Are You Topless?” служи като възможност да превърне Bien в първата голяма международна звезда от Източна Африка. Това е призив за действие, насърчаващ слушателите да бъдат безстрашни и дръзки в преследването на целите си.

 
 
 
Международни заглавия
SIA
SIA - Reasonable Woman
Reasonable Woman
PET SHOP BOYS
PET SHOP BOYS - Nonetheless
Nonetheless
GRATEFUL DEAD
GRATEFUL DEAD - From The Mars Hotel: The Angel’s Share
From The Mars Hotel: The
LINKIN PARK
LINKIN PARK - Papercuts (Singles Collection 2000-2023)
Papercuts (Singles Colle
Liam Gallagher и John Sq
Liam Gallagher и John Squire - Liam Gallagher John Squire
Liam Gallagher John Squi
VICTORIA
VICTORIA - Paradox
Paradox
JASON DERULO
JASON DERULO - Nu King
Nu King
MAX
MAX - LOVE IN STEREO
LOVE IN STEREO
Gabby Barrett
Gabby Barrett - Chapter & Verse
Chapter & Verse
Kevin Gates
Kevin Gates - The Ceremony
The Ceremony
Български заглавия
DUA LIPA
DUA LIPA - Radical Optimism
Radical Optimism
Dorothy Takev
Dorothy Takev - MURDER SEX MUSIC
MURDER SEX MUSIC
СкандаУ
СкандаУ - Дявол от рая
Дявол от рая
Лидия Ганева
Лидия Ганева - Няма да се променя за теб
Няма да се променя за те
MONA
MONA - Bon Appetit
Bon Appetit
Лъчо
Лъчо - По жицата
По жицата
СкандаУ
СкандаУ - СкандаУ говорят с Бога в новото си парче Боже
СкандаУ говорят с Бога в
Tino
Tino - Допаминова утопия
Допаминова утопия
TOTO H
TOTO H - Тайни знам
Тайни знам
 
FB
 
David Guetta
 
Lava Records Warner Music Bad Boy Entertaiment Electra Asylum Records Warner Bros Records Rhino Entertainment East West Rock Sire Records Maverick Reprise Records Atlantic Records Nonesuch