novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниImanbek & BYOR разтърсват всичко с новия сингъл ‘Belly Dancer’
Imanbek & BYOR разтърсват всичко с новия сингъл ‘Belly Dancer’ 10 май 2022г.

Imanbek & BYOR разтърсват всичко с новия сингъл

‘Belly Dancer’

 

Печелилият награди Grammy DJ/продуцент Imanbek се обедини с руския хаус тейстмейкър BYOR за искрящия нов сингъл Belly Dancer. Изданието превръща хита на  Akon от първото десетилетие на 2000 г. Bananza,’ в оригинален и модерен хаус бийт с низки вокали и вибриращи перкусии. Това е мелодия за родените отново купонджии, готови да се раздвижат като ‘Belly Dancer’ – у нас можете да слушате този нагревател на дансинга чрез Орфей Мюзик/ Musical Freedom ТУК.

 

Imanbek придоби безсмъртен статус преди няколко години, пускайки ремикс на ‘Roses’ от Saint Jhn. Като прогресиращ тийн продуцент от Казахстан, той незабавно привлече внимание с версията си, по-конкретно, когато спечели награда Grammy със записа, превръщайки се в първия някога казахстанец с награда Grammy.

 

Оттогава той извежда звученето си по-далеч, обединявайки се с едни от най-добрите по света  (включително Usher и DJ-и като Marshmello, Afrojack и Don Diablo), като в същото време издава и популярни парчета като ‘Goodbye’ и миналогодишното ‘Sweet Dreams’. Новият му сингъл ‘Belly Dancer’ перфектно се изравнява с еволюцията на Imanbek, този път в обединение с BYOR, един от най-горещите изгряващи руски електронни артисти.

 

BYOR стана известен с дълбокото си и ритмично хаус продуциране, подчертано в хитови записи като ‘Feeling Right’ през 2020 и миналогодишния ‘Keep On Dancin’, и двата излезли чрез лейбъла на Tiësto, Musical Freedom. Този нов сингъл съвършено се смесва с гладкия и мелодичен подход на Imanbek.

 

„Belly Dancer“ изгражда атмосферата около вълнуващ и моментално разпознаваем вокал, потапяйки сладки филтрирани ефекти, заедно с устойчив хаус бийт и меки, ударни бас акорди. Това е идеалната клубна обстановка, която подобрява настроението с остри перкусии, въртящи се звуци и екзотични акценти, уверявайки ни, че традиционния ориенталски танц не е далеч.  

 

 

Оставете на Imanbek и BYOR да пуснат сингъл, служещ като задължително присъствие в плейлистите и клубно оръжие на DJ-ите.  

 

 

 

Измислихме тази песен като експеримент. Винаги съм търсил интересни колаборации с артисти, чиито стилове се различават от моя. Така че направихме това с BYOR, един от най-големите руски DJспоред мен. Чрез комбиниране на нашите подходи и използвайки вирусни тенденции, ние създадохме този трак и мисля, че си заслужава!

 

- Imanbek

 

Дълго време исках да направя  кавър на песен, но никъде не виждах подходящата.

И веднага след като намерих тази песен, която беше почти забравена, си помислих: ТОВА Е! След месец, когато песента беше завършена, акапелата започна да се разпространява вирусно  в TikTok и това беше знак! Затова решихме да побързаме и да започнем 2022 г. с Големия взрив заедно с Imanbek.

 

- BYOR

 

 

Follow Imanbek

Spotify | Instagram

 

Follow BYOR

TikTok | Spotify | Instagram

 
 
 
Международни заглавия
Jack Harlow
Jack Harlow - ‘COME HOME THE KIDS MISS YOU’
‘COME HOME THE KIDS MISS
Jamie Miller
Jamie Miller - Broken Memories
Broken Memories
RED HOT CHILI PEPPER
RED HOT CHILI PEPPER - UNLIMITED LOVE
UNLIMITED LOVE
Nelly Petkova
Nelly Petkova - AIN'T THINKING 'BOUT YOU
AIN'T THINKING 'BOUT YOU
MICHAEL BUBLE
MICHAEL BUBLE - Higher
Higher
Wallows
Wallows - TELL ME THAT IT’S OVER
TELL ME THAT IT’S OVER
CHARLI XCX
CHARLI XCX - Crash
Crash
ELLA HENDERSON
ELLA HENDERSON - EVERYTHING I DIDN’T SAY
EVERYTHING I DIDN’T SAY
Lyrra & Tony Wolf
Lyrra & Tony Wolf - ‛My Heart Is Beating‛ на Lyrra и Tony Wolf вече с официално видео
“My Heart Is Beating“ на
AVRIL LAVIGNE
AVRIL LAVIGNE - LOVE SUX
LOVE SUX
Български заглавия
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Kiss My Attitude
Kiss My Attitude
Poli Genova
Poli Genova - Тръгни навреме
Тръгни навреме
Mattego
Mattego - BEFORE YOU GO
BEFORE YOU GO
Greesh
Greesh - ИГРА
ИГРА
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Kiss My Attitude
Kiss My Attitude
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
 
FB
 
David Guetta
 
Maverick East West Rock Reprise Records Nonesuch Warner Music Asylum Records Bad Boy Entertaiment Warner Bros Records Lava Records Rhino Entertainment Sire Records Atlantic Records Electra