novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниElderbook анонсира предстоящия мини албум Innerlight
Elderbook анонсира предстоящия мини албум Innerlight 15 септември 2021г.

Elderbook анонсира предстоящия мини албум Innerlight

 

Той пусна и новия сингъл ‘I Will Find My Way To You’

с Emmit Fenn

 

Мини албума Innerlight излиза на 8 октомври

 

Elderbrook ще се впусне и на напълно разпродадени британско турне този ноември

 

Слушайте ‘I Will Find My Way To You’ тук

 

Излиза чрез Parlophone

 

Elderbrook разкри детайли за предстоящия мини албум Innerlight и сподели чисто новия сингъл ‘I Will Find My Way To You’ с баизрания в Лос Анджелис артист Emmit Fenn. У нас можете да го слушате чрез Орфей Мюзик / Parlophone Records ТУК[S1] 

 

‘I Will Find My Way To You’ следва скорошното издание ‘Inner Light’, колаборация с електронното дуо Bob Moses. И двата трака ще бъдат включени в мини албума Innerlight,  който излиза на 8 октомври. Той ще бъде от 4 парчета и още ще съдържа ‘Dominos’ – колаборацията с американското електронно дуо Louis The Child, и ‘Broken Mirror’, продуциран от датския DJ/продуцент Kölsch.

 

Мини албумът е за това колко е важно да се доверяваш на инстинктите си и да вярваш, че имаш правилните идеи“, обяснява Elderbrooк.Това е важно, за да следваш вътрешната си светлина и представя пътуването към откриването на себе си, на което се намирам след като станах баща, и се уча как да го навигирам и да се доверявам на себе си“.

 

Той продължава: През последните няколко години пътувах по турнета в Щатите много пъти, срещнах и изнасях концерти с някои невероятни артисти. По време на карантината в Обединеното кралство исках да видя дали ще мога да направя някакви записи с някои артисти, които обичам и всички колаборации в мини албума се получиха с комбинация от zoom, телефонни обаждания и имейли“.

 

Феномен на живо, самоук мултиинструменталист, продуцент, изпълнител и текстописец, Elderbrook се появи на глобалната сцена през 2017 с участие в съвместно писания, номиниран за награда Grammу платинен хит ‘Cola’ с Camelphat. Той пусна дебютния си албум Why Do We Shake In The Cold? миналата година, който събра над 200 милиона стрийма, като си е колаборирал с артисти от ранга на Rudimental, Black Coffee и Diplo.

 

Започнал вече северноамериканската част на световното си турне в Lollapalooza, Elderbrook ще се впусне в нетърпеливо очаквани концерти в Обединеното Кралство този ноември, с напълно разпродадени дати в Бирмингам, Манчестър и Лондон в подкрепа на мини албума (всички дати вижте долу).

 

Певец, текстописец и продуцент, Emmit Fenn избухва на сцената с 'Painting Greys' през 2017, дебютен сингъл, който разбива  #1 в глобалните вайръл класации на  Spotify. През следващите години той е продуцирал парчетата ‘bitches broken hearts’ и ‘Untold’ за Billie Eilish и Ry X, пусна дебютния си албум Far From Here през април и ще тръгне на първото си заглавно турне тази есен.

 

Втората зашеметяваща колаборация на Elderbrook, ‘I Will Find My Way To You’, не само изразява развиващото се електронно звучене в Обединеното Кралство, но и увеличава очакването за един от най-добрите мини албуми тази година.  

 

Innerlight  EP Tracklist

  1. Elderbrook & Bob Moses – ‘Inner Light’
  2. Elderbrook & Emmit Fenn – ‘I Will Find My Way To You ‘
  3. Elderbrook – ‘Broken Mirror’ (produced by Kölsch)
  4. Elderbrook & Louis The Child – ‘Dominos’

 

Elderbrook UK Tour Dates

Monday 15th November - Mama Roux’s Rainbow Venues - Birmingham, UK [SOLD OUT]

Tuesday 16th November - Gorilla - Manchester, UK [SOLD OUT]

Wednesday 17th November - Electric Ballroom - London, UK [SOLD OUT]

 

 

# # #

 

For more information on Elderbrook, please visit:

Instagram | Twitter | Facebook | Spotify