sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниУТВЪРДЕНИЯТ ИЗПЪЛНИТЕЛ/АВТОР НА ПЕСНИ/ПРОДУЦЕНТ BEN CHANDLER СМЕСВА РОК ВДЪХНОВЕНИЯ С АЛТЕРНАТИВ И ПОП КОРЕНИ В НОВИЯ СИ СИНГЪЛ “LOSING YOU”
УТВЪРДЕНИЯТ ИЗПЪЛНИТЕЛ/АВТОР НА ПЕСНИ/ПРОДУЦЕНТ BEN CHANDLER СМЕСВА РОК ВДЪХНОВЕНИЯ С АЛТЕРНАТИВ И ПОП КОРЕНИ В НОВИЯ СИ СИНГЪЛ “LOSING YOU” 02 септември 2021г.

УТВЪРДЕНИЯТ ИЗПЪЛНИТЕЛ/АВТОР НА ПЕСНИ/ПРОДУЦЕНТ BEN CHANDLER СМЕСВА РОК ВДЪХНОВЕНИЯ С АЛТЕРНАТИВ И ПОП КОРЕНИ В НОВИЯ СИ СИНГЪЛ “LOSING YOU”

 

АЛТ-ПОП АРТИСТА ПУСКА НОВИЯ СИ МИНИ АЛБУМ  UNITY НА 24 СЕПТЕМВРИ

 

СЛУШАЙТЕ “LOSING YOU” ТУК

ГЛЕДАЙТЕ ВИЗУАЛИЗАЦИЯТА ТУК

 

  

 

“Ben Chandler прави музика за живота, която, в замяна, се усеща като саундтрак за филм, който още не е направен. От несравнимо писане на песни до чувствените китари, музиката на Chandler трогва слушателите както само малцина артисти могат“.  

– Lyrical Lemonade

 

Утвърденият артист/продуцент Ben Chandler се завърна с най-новия алт-поп сингъл Losing You” – у нас слушайте в узикалните платформи чрез Орфей Мюзик / Atlantic Records ТУК. Сингълът е придружен от визуализация ТУК. Тракът показва как Chandler смесва рок вдъхновения с поп и алтернатив корените си. Повлиян от The Strokes, The Beatles, Tame Impala и The Neighborhood, Chandler по впечатляващ начин създаде “Losing You”с apob чрез фейстайм, без дори да се срещат лично.

 

С “Losing You” той анонсира издаването на предстоящия си мини албум UNITY на 24 септември. Изцяло правен по фейстайм, проектът е продукт на времето, в което сме, и на важността от свързване и колабориране едни с други, дори и да сме далеч.

 

През лятото вълнуващи химни като Young MistakesиAnything направиха вече своята премиера.  “Anything”, който е придружен от стоплящо сърцето официално музикално видео, срещна аплодисменти от набор  издания, включващи Early Rising, които възкликнаха, че Това видео не може да е по-добро.  Ben е намерил начин да сътвори безгрижна среда, която обгръща цялата атмосфера…Със запомнящи се куплети целият трак е просто гладък като масло“.  

 

“Young Mistakes” излезе успоредно с официално музикално видео, следващо ексклузивна премиера по Variance, които заявиха, че  успокояващия трак разсъждава върху миналите грешки, гледайте отвъд тях“.  

 

Наредил се сред “Best New Artists на Pigeons & Planes за февруари 2020, уникалното и многопластово звучене на Chandler се роди от безброй години през юношеството, прекарани в спалнята му в Питсбърг, експериментирайки с китара, барабани и пиано. През 2015 той се мести в Неапол, Флорида, където бързо прави приятелства в разцъфващата музикалната сцена на града като Dominic Fike. Chandler си създаде име на надарен продуцент, записващ отрано демо версии с Fike, Nate Traveller и други. Той още повече се доказа като забележителен артист, заради собствените си усилия. Смесвайки музикалността на класически рок идоли като The Beatles, Grateful Dead и Jimi Hendrix с тази на Tyler The Creator и Odd Future, както и леките настроения от Omar Apollo и близките приятели Dominic Fike и contradash.

 

Chandler започна 2021 с утвърдения мини албум TRANSITIONS. Писан от Chandler и съвместно продуциран с Mike Freesh (Oliver Tree, Flo Rida. Jason Derulo), проектът включва размиващите жанровете сингли Stoned,Addicted 2 U,Red LineиStrawberry Candy. Именно TRANSITIONS и много други опияняващи издания спечелиха на Chandler широко внимание от медия издания по света:

 

Chandler постоянно гради дискографията си с автентични интерпретации на света около негоС гладките си вокали и звучене всеки трак, който издава, докосва душата ти много специално” - EUPHORIA

 

Ben Chandler е тук, за да раздвижи масите с гладкото си и приятно звучене…С вътрешна способност да пише и разнородност да улавя няколко жанра, ‘Red Line’ маркира само началото за 22-годишния артист” - FLAUNT

 

 Представящ автентични интерпретации и гледни точки за света около него, (TRANSITIONS) преминава през различни палитри от звучене, смесвайки влияния от класически рок и собствен алт-поп… Музикантът влага блестящ лирисизъм във всеки трак, докато вокалите му улавят вниманието на слушателите от първата нота…Разнообразието от издания и дефиниращо жанровете звучене създава хипнотизиращо царство, в което всичко се случва“.

- MILKY

 

Ben Chandler е сила, която трябва да имате във всяка и всички плейлисти… TRANSITIONS скоро ще придружава саундтрака на живота на хората” - Early Rising

 

С вайба на Jack Johnson от типа всичко-ще-бъде-наред, Chandler подчертава безполезността на съжалението.” - Glasse Factory

# # #

 

 

CONNECT WITH BEN CHANDLER

OFFICIAL SITE | INSTAGRAM | TWITTER | YOUTUBE | SOUNDCLOUD