sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниАвторът на песни Aidan Martin прави дебюта си с песента Good Things Take Time
Авторът на песни Aidan Martin прави дебюта си с песента Good Things Take Time 01 септември 2021г.

Авторът на песни Aidan Martin прави дебюта си с песента  Good Things Take Time


Казват, че хубавите неща отнемат време; Aidan Martin определено знае истината зад тези думи. Благословен с креативен гений от ранна възраст, британският изпълнител и автор на песни е тестван от изпитанията на живота отново и отново. Понякога самоналожени, други пъти причинени от обстоятелствата, в които се е намирал. На 30 години Aidan пише песни с толкова много истина в тях, честни до крайност и емоционално сърцераздирателни, болезнено красиви и истински чувствени – това са неща, които не можете да измислите, освен ако вече не сте ги преживели.

Събирайки  30 милиона стрийма само с няколко независимо издадени песни, топ позиции като #4 в Британската класация за изпълнители и автори на песни, както и места в  британското риалити телевизионно шоу “Love Island” и в класацията на Spotify Top 50 Viral в Обединеното Кралство и Ирландия, Aidan вече има бързо разрастваща се фен база сред слушателите и музикантите. Joss Stone и Will Young са само някои от имената, за които е писал песни. Сега Aidan прави дебюта си с голям лейбъл с “Good Things Take Time”, песен, която служи като перфектното представяне на човека и артиста Aidan Martin. У нас песента можете да слушате ТУК чрез Орфей Мюзик / Warner Music Germany. Официалното видео гледайте ТУК.

 

Познавате ли онова чувство на удавяне под водата“, поглежда назад той към мрачен период от живота си, когато „болката в живота ми/винаги ме поставя на колене“. С помитаща пиано продукция той се изтупва от прахта с новооткрита яснота и увереност, която е придобил чрез писането на песни. Дори когато съм бил навън цяла нощ/дори когато съсипвам живота си/ дори когато губя ума си/зная, че хубавите неща отнемат време“, казва той от опит.

 

В придружаващото видео Aidan се изкачва по изглежда безкрайно стълбище на красива стара сграда, символизираща честото чувство на безкрайна битка в живота му през годините. По пътя му нагоре той влиза в различни стаи/фази на живота, където вижда себе си в борба с различни проблеми – самоувереност и саморефлексия в огледалната стая, загуба на волята за живот във ваната, пристрастяване в стаята с бутилките. В крайна сметка той преодолява всички тези етапи, тъй като "Хубавите неща отнемат време". Накрая той влиза в „черна дупка“, оставяйки ни в очакване...

 

Aidan Martin се намира в щур и енергичен етап през скорошните години, пишейки над 500 песни. Воден от желанието да пише бизмилостно честни песни, той влага душата си отново и отново. Появих се с неосезаемо чувство, с което най-накрая излях болката си в думи. Писането на тези песни ме отведе на пътя, който ме доведе докъдето съм сега. Нямам за какво друго да пиша освен живота си, през какво съм минал и през какво все още минавам“, казва той.

 

Сега, подписал с  Warner Music Germany и работейки тясно с Neil Ormandy (James Arthur, Galantis), Martin е готов за пробив: Очевидно музиката се променя и има много невероятни артисти наоколо, толкова много велики песни, които разказват красиви истории. Но мисля, че едно нещо, което е избягало през последните години, е соул музиката, която аз правя и с която се чувствам много свързан“. Контрастиращо госпел усещане с тъмен поп соул и силен текст, той придава нов „аромат“ на сцената. Има невероятни соул изпълнители, които ме вдъхновяват, просто искам да добавя новите си отличителни белези към соул сцената“.

 

 
 
 
Международни заглавия
JAMES BLUNT
JAMES BLUNT - 'The Stars Beneath My Feet (2004-2021)’
'The Stars Beneath My Fe
Silk Sonic
Silk Sonic - An Evening With Silk Sonic
An Evening With Silk Son
SIA
SIA - CHRISTMAS (SNOWMAN DELUXE EDITION)
CHRISTMAS (SNOWMAN DELUX
Ed Sheeran
Ed Sheeran - Equals
Equals
MASTODON
MASTODON - HUSHED AND GRIM
HUSHED AND GRIM
Nessa Barrett
Nessa Barrett - pretty poison
pretty poison
DVSN, Ty Dolla $ign
DVSN, Ty Dolla $ign - CHEERS TO THE BEST MEMORIES
CHEERS TO THE BEST MEMOR
Кристина Димитрова
Кристина Димитрова - Сладките неща
Сладките неща
ANNE-MARIE
ANNE-MARIE - Therapy
Therapy
MAC MILLER
MAC MILLER - Circles
Circles
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
David Guetta
 
East West Rock Maverick Electra Reprise Records Warner Music Lava Records Asylum Records Warner Bros Records Rhino Entertainment Sire Records Nonesuch Atlantic Records Bad Boy Entertaiment