sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниCOHEED AND CAMBRIA СЕ ЗАВРЪЩАТ С НОВИЯ СИНГЪЛ “SHOULDERS”
COHEED AND CAMBRIA СЕ ЗАВРЪЩАТ С НОВИЯ СИНГЪЛ “SHOULDERS” 22 юли 2021г.

COHEED AND CAMBRIA

СЕ ЗАВРЪЩАТ С НОВИЯ СИНГЪЛ “SHOULDERS”

 

ПЪРВИ СТУДИЕН ЗАПИС СЛЕД БЛИЗО ТРИ ГОДИНИ

 

СЪВМЕСТНОТО ЗАГЛАВНО ТУРНЕ ЗА ЛЯТО 2021 С THE USED ЗАПОЧВА НА 27 АВГУСТ

 

СЛУШАЙТЕ “SHOULDERS” ТУК

 

 

Coheed and Cambria пуснаха “Shoulders”, първия им студиен запис след близо три години. У нас наличен за слушане чрез Орфей Мюзик/Roadrunner Records  във всички стрийминг платформи, “Shoulders” е придружен от официална визуализация ТУК. Официалното музикално видео ще бъде анонсирано идните седмици.

 

През последните 20 години Coheed and Cambria показват последователно по нови начини какъв може да бъде рока, проправяйки собствения си път и изграждайки вселена около музиката си като никой друг. Независимо дали е в начина, по който подхода им, използващ всички жанрове, към писането на песни им е позволил да поставят мост между думите, без да се ограничават в една, или многостранната история на албумите им и серията от комикс книги, които маркират най-продължителната концепция в музиката, Coheed and Cambria последователно оформиха нови стандарти, като никога не се задържат само с един.

 

“Shoulders” засяга възходите и паденията в това пътуване и как, понякога, може да бъде обезсърчаващо да си аутсайдер в модерни кръгове, но накрая, да го направиш по твоя начин е най-голямата награда.

 

За “Shoulders” вокалистът и китарист на Coheed and Cambria, Claudio Sanchez, коментира като отбелязва, че:  В изкуството, във вашата кариера, във взаимоотношенията...Няма значение колко даваш от себе си, за да опиташ, трябва да приемеш, че не всичко в живота може да бъде перфектно попадение“.

 

Иронично, “Shoulders” може да бъде най-достъпния материал на бандата в кариерата им, основаващ се на  диви рифове и извисяващ се припев – може би е време за най-доброто от двата свята. 

 

По-късно това лято Coheed and Cambria ще се отправят на съвместно заглавно турне по амфитеатрите с The Used.  Северноамериканското турне в 18 града, продуцирано от Live Nation, ще започне в петък, на 27 август в Ървайн, Калифорния и ще се отбие във Финикс, Далас, Кливланд, Ню Джърси, Уорчестър и др. Пътешествието в края на лятото ще включва специалните гости Meet Me @ The Altar и carolesdaughter в избрани дати и ще кулминира в изпълнение в Daily’s Place в Джаксънвил, Флорида, на 24 септември. Пълен списък на датите можете да намерите надолу, успоредно с допълнителна информация на www.CoheedAndCambria.com.

 

Минаха почти три години след като албума през 2018 на Coheed and Cambria, “Vaxis I: The Unheavenly Creatures, излезе  като албума „завръщане към концепцията“  за бандата. След като се отдръпнаха с по-интроспективен албум през 2015, фронтменът  Claudio Sanchez и бандата се завърнаха към научнофантастичната вселена на “The Amory Wars”, първата от серия в 5 части на албума. С издаването на Shoulders” и голямо лятно турне, сега вече анонсирано, бърборенето на феновете относно  Vaxis 2” пълни страниците на бандата в социалните мрежи.

 

COHEED AND CAMBRIA ON TOUR

8/27 – 9/24: Co-headlining Dates with The Used

 

Fri Aug 27 – Los Angeles, CA – FivePoint Amphitheatre* 

Sat Aug 28 – Phoenix, AZ – Mesa Amphitheatre* 

Mon Aug 30 – Salt Lake City, UT – The Complex - Outdoors* 

Tue Aug 31 – Denver, CO – Levitt Pavilion Denver* 

Thu Sep 02 – Irving, TX – The Pavilion at Toyota Music Factory* 

Sat Sep 04 – Austin, TX – Germania Insurance Amphitheater* 

Sun Sep 05 – Houston, TX – The Cynthia Woods Mitchell Pavilion* 

Tue Sep 07 – Wichita, KS – WAVE - Outdoors*

Wed Sep 08 – St. Louis, MO – Saint Louis Music Park* 

Sat Sep 11 – Columbus, OH – Express Live! - Outdoors*

Sun Sep 12 – Cleveland, OH – Jacobs Pavilion at Nautica* 

Tue Sep 14 – Cincinnati, OH – The ICON Festival Stage at Smale Park* 

Wed Sep 15 – Indianapolis, IN – TCU Amphitheater at White River State Park* 

Sat Sep 18 – Worcester, MA – The Palladium - Outdoors*

Sun Sep 19 – Holmdel, NJ – PNC Bank Arts Center* 

Tue Sep 21 – Baltimore, MD – MECU Pavilion

Wed Sep 22 – Raleigh, NC – Red Hat Amphitheater

Fri Sep 24 – Jacksonville, FL – Daily's Place

Sun Sep 26 – Miami, FL – S.S. Neverender Cruise

 

* with special guest Meet Me @ The Altar

^ with special guest carolesdaughter

 

CONNECT WITH COHEED AND CAMBRIA:

Facebook // Twitter // Instagram // YouTube // Website