sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниIRON MAIDEN ИЗДАДОХА THE WRITING ON THE WALL
IRON MAIDEN ИЗДАДОХА THE WRITING ON THE WALL 20 юли 2021г.

 

IRON MAIDEN СЛАГАТ КРАЙ НА СЕДМИЦИ СПЕКУЛАЦИИ С РАЗКРИВАНЕТО НА ПЪРВАТА МУЗИКА ОТ 6 ГОДИНИ СЪС ЗРЕЛИЩНО И МОДЕРНО АНИМИРАНО ВИДЕО: THE WRITING ON THE WALL

 

ЕКИПЪТ МЕЧТА НА PIXAR & BLINKINK СИ КОЛАБОРИРА С MAIDEN ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА 6-МИНУТЕН ИСТИНСКИ ПИР, ВКЛЮЧВАЩ НАЙ-НОВОТО ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЕ НА EDDIE В ЗАШЕМЕТЯВАЩА 3D ФОРМА

 

ГЛЕДАЙТЕ ТУК https://www.youtube.com/watch?v=FhBnW7bZHEE&list=PLQvZgUcxxA4_ejNHbFr-RyDGc0dFWaZEh

 

IRON MAIDEN разкриха чисто новия си трак, The Writing On The Wall, с нетърпеливо очаквана глобална видео премиера в YouTube ТУК. Песента, която у нас е налична за слушане чрез Орфей Мюзик / Warner Music ТУК, е писана от китариста на бандата, Adrian Smith, и водещия изпълнител, Bruce Dickinson, продуциран е от Kevin Shirley и съвместно продуцирана от басиста на Maiden и един от основателите, Steve Harris.

 

Bruce Dickinson първоначално е имал концепция за видеото, която се осъществи в колаборация с печелилите награди бивши ръководители на Pixar и запалени фенове на Maiden, Mark Andrews & Andrew Gordon. Двойката има общо над 50 години стаж в индустрията на анимирането на високо ниво, включващ работа по The Incredibles, Ratatouille, Brave, Monsters Inc & Finding Nemo. Сред партньорите, които те избраха да се включат в проекта, са BlinkInk, студио за анимиране в Лондон, уважавано заради работата си по разнообразие от глобални брандове от Adidas дo Coca-Cola, и редица престижни музикални видеа.

 

У директора на BlinkInk, Nicos Livesey, още един дългогодишен фен на Maiden и  сродна душа, те откриха човек, който споделя колективната визия за трака – дала резултат във финалния филм, който съдържа първи поглед към зашеметяващо ново превъплъщение на Eddie в зрелищна 3D форма

 

Bruce коментира:  Имах доста ясна идея за концепция, която да придружи песента и, когато се срещнах с Mark и Andrew по Zoom, бързо стана очевидно, че всички сме на същата вълна и това се подсили с допълването на  Nicos и младия му екип в BlinkInk. Седмичните ни групови срещи по Zoom бяха креативни и много забавни!

 

Много съм горд с начина, по който стана видеото, наистина е по-скоро като мини филм. Знаех, че ще проработи веднага щом Mark даде живот на предложението ми с невероятния сториборд – мислех си, че можем заедно да направим нещо наистина специално. Смятам, че го направихме и се надявам феновете ни да се съгласят. Всъщност е основно създадено от феновете на Maiden!! ”.

 

Nicos Livesey продължава историята: Бързо намерихме уменията, които искахме, и хората буквално се хвърлиха към мен да работят по видеото на Maiden  имахме повече от 60 човека в 13 държави от Бразилия до Франция, от Румъния до Щатите, които имаха какво да добавят към клипа и бих казал, че любовта, страстта и разбирането към бандата блестят от всеки кадър. Те бяха екип-мечта, който продуцентите и аз да ръководим“.

 

Любопитният и щателен процес в направата на видеото може да бъде прочетен в повече детайли тук [https://www.itsnicethat.com/news/nicos-livesey-blinkink-iron-maiden-the-writing-on-the-wall-animation-150721)

 

Можете да чуете песента и да гледате видеото тук https://www.youtube.com/watch?v=FhBnW7bZHEE&list=PLQvZgUcxxA4_ejNHbFr-RyDGc0dFWaZEh  

 

КРАЙ

 

 

 

Бележки на редактора

 

Този анонс следва седмици на онлайн спекулации сред феновете на Maiden и рок и метал пресата, след като постери на ‘Belshazzar’s Feast’ за първи път се появиха на Download Pilot Festival. Оттогава феновете жадно следят за знаци и наблюдения по света, а много сайтове изглежда се свързаха с богатата история на Maiden, като Long Beach Arena в Лос Анджелис и The Cart & Horses в Лондон, както и 22 Acacia Avenue.

 

Bruce Dickinson носи същото изображение на ризата си по време на интервю със Sky TV News, още повече засилвайки спекулациите преди официално да  покани всички на ‘Belshazzar’s Feast’, следвайки Listening Party в Twitter  за албума наIron Maiden, Seventh Son of a Seventh Son миналия петък.

 

 

 
 
 
Международни заглавия
Nessa Barrett
Nessa Barrett - pretty poison
pretty poison
DVSN, Ty Dolla $ign
DVSN, Ty Dolla $ign - CHEERS TO THE BEST MEMORIES
CHEERS TO THE BEST MEMOR
Кристина Димитрова
Кристина Димитрова - Сладките неща
Сладките неща
ANNE-MARIE
ANNE-MARIE - Therapy
Therapy
MAC MILLER
MAC MILLER - Circles
Circles
Galantis
Galantis - Church
Church
GREEN DAY
GREEN DAY - Father of all...
Father of all...
THEORY OF A DEADMAN
THEORY OF A DEADMAN - Say nothing
Say nothing
Rod Stewart
Rod Stewart - You’re In My Heart
You’re In My Heart
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
David Guetta
 
East West Rock Warner Music Atlantic Records Asylum Records Rhino Entertainment Electra Maverick Bad Boy Entertaiment Warner Bros Records Lava Records Sire Records Nonesuch Reprise Records