sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогSIA - Reasonable Woman
SIA - Reasonable Woman
#
SIA - Reasonable Woman
Стил: Pop
Лейбъл: Atlantic Records
Дата на издаване: 05/2024
Формат: CD
Брой носители: 1

Глобалната суперзвезда Sia издаде първия си истински албум от 2016 г. насам – „Reasonable Woman“, чрез Atlantic Records. Албумът, изпълнен с вида поп съвършенство, което само Sia може да създаде, включва песни от по-високо ниво като „Fame Won’t Love You” с участието на Paris Hilton, денс хита „Dance Alone“ с участието на Kylie Minogue и “ Incredible” с участието на Labrinth, заедно с нечувани досега песни като “Immortal Queen” с участието на Chaka Khan, която наскоро застана до Sia на церемонията по въвеждането в Залата на славата на рокендрола през 2023 г. Друг забележителен хит е " Champion " с участието на Tierra Whack, Kaliii и Jimmy Jolliff.

 

Издадените до момента песни от „Reasonable Woman“ вече са събрали над 200 милиона стриймвания в световен мащаб. “Gimme Love” получи платинен сертификат във Франция и златен в Белгия още преди записът да излезе.

 

Миналата седмица Sia получи награда APRA за най-слушано австралийско издание в чужбина. Научете повече от официалната страница ТУК.

 

СТРИЙМВАЙТЕ REASONABLE WOMAN ТУК

 

 

В допълнение към гост-изпълнителите, албумът, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music  за България, е създаден заедно с безброй невероятни сътрудници, продуценти, съавтори, инженери, звезди от поп пейзажа. Списъкът включва: Jesse Shatkin, Greg Kurstin, benny blanco, Jim-E Stack, Rosalía, bülow и други.

 

На света няма друг артист като Sia. Опитайте да се сетите за изпълнител, превърнал се от инди-поп певец в глобална поп суперзвезда за малко повече от десетилетие в своята кариера. Опитайте се да си представите същата тази глобална поп суперзвезда да пише и продуцира музика за някои от най-емблематичните звезди на нашето време. И тогава помислете как Sia Furler е натрупала толкова много стриймвания и хитове (6 в „Billions Club“ на Spotify до момента…) като същевременно никога не показва лицето си, никога не прави компромис с артистичната си визия и никога не позволява някой друг да ѝ казва какво означава да си поп звезда.

 

Удивително е да си представим, че някой артист може да постигне дори само едно от тези неща, да не говорим за всичките заедно, в хода на кариера, която продължава да достига нови висоти. Струва си да се повтори: в света няма артист като Sia.

 

Албумът е наличен за закупуване ТУК .

 
SIA
Още
 
 
Международни заглавия
LEIGH-ANNE
LEIGH-ANNE - 'No Hard Feelings'
'No Hard Feelings'
Wallows
Wallows - Model
Model
SIA
SIA - Reasonable Woman
Reasonable Woman
PET SHOP BOYS
PET SHOP BOYS - Nonetheless
Nonetheless
GRATEFUL DEAD
GRATEFUL DEAD - From The Mars Hotel: The Angel’s Share
From The Mars Hotel: The
LINKIN PARK
LINKIN PARK - Papercuts (Singles Collection 2000-2023)
Papercuts (Singles Colle
Liam Gallagher и John Sq
Liam Gallagher и John Squire - Liam Gallagher John Squire
Liam Gallagher John Squi
VICTORIA
VICTORIA - Paradox
Paradox
JASON DERULO
JASON DERULO - Nu King
Nu King
Български заглавия
Poli Genova
Poli Genova - „We Only Have Today‛
„We Only Have Today“
A Boogie Wit da Hoodie
A Boogie Wit da Hoodie - Better Off Alone
Better Off Alone
DUA LIPA
DUA LIPA - Radical Optimism
Radical Optimism
Dorothy Takev
Dorothy Takev - MURDER SEX MUSIC
MURDER SEX MUSIC
СкандаУ
СкандаУ - Дявол от рая
Дявол от рая
Лидия Ганева
Лидия Ганева - Няма да се променя за теб
Няма да се променя за те
MONA
MONA - Bon Appetit
Bon Appetit
Лъчо
Лъчо - По жицата
По жицата
СкандаУ
СкандаУ - СкандаУ говорят с Бога в новото си парче Боже
СкандаУ говорят с Бога в
Tino
Tino - Допаминова утопия
Допаминова утопия
 
FB
 
David Guetta
 
East West Rock Reprise Records Warner Music Sire Records Electra Atlantic Records Bad Boy Entertaiment Lava Records Nonesuch Rhino Entertainment Maverick Asylum Records Warner Bros Records