novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогA Boogie Wit da Hoodie - ME VS MYSELF
A Boogie Wit da Hoodie - ME VS MYSELF
#
A Boogie Wit da Hoodie - ME VS MYSELF
Стил: Hip-Hop / Rap
Дата на издаване: 12/2022
Формат: CD
Брой носители: 1

Суперзвездата A Boogie Wit da Hoodie издаде новия си албум “ME VS MYSELF“, който включва колаборации с Kodak Black, Roddy Ricch, Lil Durk, H.E.R., Tory Lanez, G Herbo и други.

 

“ME VS MYSELF“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

 

ЗА A BOOGIE WIT DA HOODIE

Мултиплатинената глобална суперзвезда A Boogie Wit da Hoodie се превърна в сила, която не е за подценяване, откакто се появи на музикалната сцена през 2016 г. Признат за разпространяването на новото звучене на Ню Йорк, роденият в Бронкс, Ню Йорк, е наречен от The New York Times „най-обещаващият млад рапър в последно време, идващ от града“, който може да се похвали с близо 18 милиарда глобални стриймвания и с над 50 платинени и златни сертификата от RIAA до момента.

 

С динамичен каталог от световноизвестни хитови песни (“My Shit,” “Drowning (feat. Kodak Black),” “Swervin,” “Look Back At It” и други) и 3 одобрени от критиката албума (HOODIE SZN, THE BIGGER ARTIST и ARTIST 2.0), A Boogie доказа, че е една от най-ярките звезди в музикалната индустрия.

 

A Boogie също така се е превърнал в един от най-търсените музикални сътрудници, работейки с редица артисти, като Ed Sheeran, Maroon 5, Khalid, Chris Brown, DJ Khaled, Paulo Londra, Meek Mill, Pop Smoke и други.