novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогSHINEDOWN - Planet Zero
SHINEDOWN - Planet Zero
#
SHINEDOWN - Planet Zero
Стил: Rock
Дата на издаване: 07/2022
Формат: CD
Брой носители: 1

Мултиплатинената банда Shinedown издаде бурно приветствания нов студиен албум Planet Zero чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик НАТИСНЕТЕ ТУК, за да слушате. На 1-ви юли групата  отпразнува издаването на албума с фенове по целия свят, по време на безплатен глобален лайвстрийм във Veeps на шоуто в деня на издаването на албума и подписването в магазина, излъчвано на живо от Daddy Kool Records в Сейнт Питърсбърг, Флорида.

Воден от песни като настоящия сингъл Daylight и заглавната песен "Planet Zero", изпепеляващият социален коментар на албума се изправя смело срещу последствията от всеобхватното разделение в нашето общество, като същевременно предлага възстановителен път напред чрез съпричастност и открит разговор.

 

В песни като „No Sleep Tonight, „The Saints of Violence and Innuendo“ и „Sure Is Fun“, “Shinedown” се изправят срещу обществените сили, които ни държат разделени, включително кенсъл култура, токсичността между онези, които имат различни идеологии, необходимостта за честност в нашия публичен дискурс и разяждащите ефекти на социалните медии върху способността ни да водим здравословен диалог един с друг. Крайното послание на Planet Zero за постоянство, триумф и свързаност между хората блести в песни като „A Symptom of Being Human“, „Hope“ и извисяващият се и трогателен химн "Daylight.". Сингълът ни напомня, че никога не сме сами и разсъждава върху важността на емпатията и взаимоотношенията в живота ни, които ни помагат да преживеем следващия ден.

 

Planet Zero е най-новото допълнение към чупещия рекорди каталог на Shinedown, който спечели на групата признание за техните актуални и уместни послания, които стоят в основата на оглавяващите класациите хитове, резониращи не само с тяхната глобална публика и рок общността, но и с публиката и културата ни като цяло. С повече от 6,5 милиарда глобални стриймваниярекорд на Billboard за най-масовите рок хитове №1 досега, платинени или златни сертификати за всичките им албуми, 10 милиона продадени албума и големи медийни похвали, Shinedown затвърди статута си като една от най-големите, жизненоважни и далновидни сили в музиката.

 

Shinedown продължават своето световно турне Planet Zero, започвайки лятно турне в САЩ/Канада, преди есенното им турне в САЩ да започне на 3-ти септември, което ще бъде последвано от хедлайн турне в Обединеното кралство/Европа по-късно тази година. За билети и всички подробности за шоуто, моля, посетете www.shinedown.com.

 
SHINEDOWN
Още
 
 
Международни заглавия
VICTORIA
VICTORIA - bloom
bloom
PRETENDERS
PRETENDERS - Relentless
Relentless
Zach Bryan
Zach Bryan - Zach Bryan
Zach Bryan
Burna Boy
Burna Boy - I Told Them…
I Told Them…
LIAM GALLAGHER
LIAM GALLAGHER - Knebworth 22
Knebworth 22
blur
blur - The Ballad of Darren
The Ballad of Darren
OST
OST - Barbie The Album
Barbie The Album
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Origami
Origami
Gabriels
Gabriels - Angels & Queens
Angels & Queens
Lil Uzi Vert
Lil Uzi Vert - Pink Tape
Pink Tape
Български заглавия
TOTO H
TOTO H - Тайни знам
Тайни знам
Poli Genova
Poli Genova - "La Rumba"
"La Rumba"
Poli Genova
Poli Genova - Недей да правиш така
Недей да правиш така
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - Неда на Стоян думаше
Неда на Стоян думаше
RIA
RIA - Още една
Още една
Poli Genova
Poli Genova - Help Me Out
Help Me Out
Nelly Petkova
Nelly Petkova - Пожелавам си
Пожелавам си
Poli Genova
Poli Genova - По-добрата Коледа
По-добрата Коледа
VICTORIA
VICTORIA - Were you ever?
Were you ever?
Poli Genova
Poli Genova - Happy Face
Happy Face
 
FB
 
David Guetta
 
Warner Music Nonesuch Asylum Records Warner Bros Records Atlantic Records Lava Records Bad Boy Entertaiment East West Rock Rhino Entertainment Maverick Reprise Records Sire Records Electra