sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогSHINEDOWN - Planet Zero
SHINEDOWN - Planet Zero
#
SHINEDOWN - Planet Zero
Стил: Rock
Дата на издаване: 07/2022
Формат: CD
Брой носители: 1

Мултиплатинената банда Shinedown издаде бурно приветствания нов студиен албум Planet Zero чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик НАТИСНЕТЕ ТУК, за да слушате. На 1-ви юли групата  отпразнува издаването на албума с фенове по целия свят, по време на безплатен глобален лайвстрийм във Veeps на шоуто в деня на издаването на албума и подписването в магазина, излъчвано на живо от Daddy Kool Records в Сейнт Питърсбърг, Флорида.

Воден от песни като настоящия сингъл Daylight и заглавната песен "Planet Zero", изпепеляващият социален коментар на албума се изправя смело срещу последствията от всеобхватното разделение в нашето общество, като същевременно предлага възстановителен път напред чрез съпричастност и открит разговор.

 

В песни като „No Sleep Tonight, „The Saints of Violence and Innuendo“ и „Sure Is Fun“, “Shinedown” се изправят срещу обществените сили, които ни държат разделени, включително кенсъл култура, токсичността между онези, които имат различни идеологии, необходимостта за честност в нашия публичен дискурс и разяждащите ефекти на социалните медии върху способността ни да водим здравословен диалог един с друг. Крайното послание на Planet Zero за постоянство, триумф и свързаност между хората блести в песни като „A Symptom of Being Human“, „Hope“ и извисяващият се и трогателен химн "Daylight.". Сингълът ни напомня, че никога не сме сами и разсъждава върху важността на емпатията и взаимоотношенията в живота ни, които ни помагат да преживеем следващия ден.

 

Planet Zero е най-новото допълнение към чупещия рекорди каталог на Shinedown, който спечели на групата признание за техните актуални и уместни послания, които стоят в основата на оглавяващите класациите хитове, резониращи не само с тяхната глобална публика и рок общността, но и с публиката и културата ни като цяло. С повече от 6,5 милиарда глобални стриймваниярекорд на Billboard за най-масовите рок хитове №1 досега, платинени или златни сертификати за всичките им албуми, 10 милиона продадени албума и големи медийни похвали, Shinedown затвърди статута си като една от най-големите, жизненоважни и далновидни сили в музиката.

 

Shinedown продължават своето световно турне Planet Zero, започвайки лятно турне в САЩ/Канада, преди есенното им турне в САЩ да започне на 3-ти септември, което ще бъде последвано от хедлайн турне в Обединеното кралство/Европа по-късно тази година. За билети и всички подробности за шоуто, моля, посетете www.shinedown.com.

 
SHINEDOWN
Още
 
 
Международни заглавия
CKay
CKay - Sad Romance
Sad Romance
BAZZI
BAZZI - INFINITE DREAM
INFINITE DREAM
BRELAND
BRELAND - CROSS COUNTRY
CROSS COUNTRY
Highly Suspect
Highly Suspect - The Midnight Demon Club
The Midnight Demon Club
MUSE
MUSE - Will Of The People
Will Of The People
William Orbit
William Orbit - The Painter
The Painter
MADONNA
MADONNA - FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES
FINALLY ENOUGH LOVE: 50
TANK
TANK - R&B Money
R&B Money
Megan Thee Stallion
Megan Thee Stallion - Traumazine
Traumazine
YoungBoy Never Broke Aga
YoungBoy Never Broke Again - The Last Slimeto
The Last Slimeto
Български заглавия
Poli Genova
Poli Genova - Give Me Your Love
Give Me Your Love
RIA
RIA - The Way You Are
The Way You Are
Expose
Expose - The Power Of Love
The Power Of Love
LYRRA
LYRRA - DREAM
DREAM
Valentina
Valentina - When You Kiss Me
When You Kiss Me
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Kiss My Attitude
Kiss My Attitude
Poli Genova
Poli Genova - Тръгни навреме
Тръгни навреме
Mattego
Mattego - BEFORE YOU GO
BEFORE YOU GO
Greesh
Greesh - ИГРА
ИГРА
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Kiss My Attitude
Kiss My Attitude
 
FB
 
David Guetta
 
Warner Music Sire Records Asylum Records Warner Bros Records Atlantic Records Lava Records Rhino Entertainment East West Rock Maverick Reprise Records Bad Boy Entertaiment Electra Nonesuch