novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогMattego - BEFORE YOU GO
Mattego - BEFORE YOU GO
#
Mattego - BEFORE YOU GO
Стил: Pop
Лейбъл: Warner Music
Дата на издаване: 04/2022
Формат: CD
Брой носители: 1

MATTEGO е първият български артист, създал официално музикално видео от клипове на фенове в ТikTok

 

2 месеца и 618 любителски видеоклипа в TikTok – толкова бе необходимо на  MATTEGO, за да създаде видеото към сингъла си BEFORE YOU GO. Видеото можете да гледате ТУК!

 

След аудио премиерата на песента на 4 февруари 2022 г., MATTEGO, който е един от най-влиятелните тик-токъри у нас, обяви предизвикателство към верните си последователи в TikTok – да заснемат любителски видеа с танца на астронавта от лирик видеото, с което първоначално излезе сингълът. Към него буквално заваляха предложения, които само за месец достигнаха впечатляващата бройка от 618 уникални видеоклипа, заснети от хора от всевъзможни кътчета на България, та дори и от Малдивите.

 

Това е първото по рода си предизвикателство в TikTok, поставено от българин, а MATTEGO е първият български артист, създал официален видеоклип към сингъл с помощта на любителските клипчета на своите последователи.Поради големия успех и интерес, мога да кажа, че това няма да е последната такава кампания и ако не сте бил включен във финалната селекция на тази, ще имате възможност да го направите в следващата такава“, обеща изпълнителят.

 

BEFORE YOU GO е написана от продуцентския екип Fabrizio Parisi & The Editor, който стои и зад предишния сингъл на MATTEGOLike Champagne“. Лириките и вокалната линия са дело на изпълнителя, който е записал вокалите си в студио New Spirit. Песента се разпространява във всички дигитални платформи от Warner Music, чрез Орфей Мюзик.

BEFORE YOU GO е за всички, които не се отказват от любовта и са готови да се борят за сърцето на любимия човек. Но и за всички, които обичат да танцуват до полуда, защото  парчето е с модерен клубен звук, бърз бийт и е гарнирано с пикантен вкус на ориент. Така BEFORE YOU GO застава на гребена на модерните тенденции на поп сцената.

MATTEGO е един от най-успешните български инфлуенсъри в TikTok с повече от 370 000 последователи в тази социална мрежа. Музиката обаче винаги е била негова страст и в последните три години той реализира няколко собствени песни. Първата голяма крачка към сериозна музикална кариера направи през лятото на 2021 г., когато пусна сингъла LIKE CHAMPAGNE заедно с утвърденото продуцентско дуо Fabrizio Parisi & The Editor. Песента получи одобрението на феновете, които я гледаха над 63 000 пъти в YouTube и я слушаха над 15 400 пъти в Spotify. MATTEGO продължава уверено да развива артистичния си талант, който е насочил към най-актуалните клубни и поп стилове.

 
Mattego
MATTEGO полита в космоса с BEFORE YOU GO   „Любовта дава крила“. Е, в някои случаи е необходим скафандър на астронавт, за да си върнеш сърцето на любимия човек. Точно с такъв скафандър полита един от най-успешните TikTok инфлуенсъри в България и изпълнител - MATTEGO, за новата си песен BEFORE YOU GO. Премиерат ...
Още
 
 
Международни заглавия
VICTORIA
VICTORIA - bloom
bloom
PRETENDERS
PRETENDERS - Relentless
Relentless
Zach Bryan
Zach Bryan - Zach Bryan
Zach Bryan
Burna Boy
Burna Boy - I Told Them…
I Told Them…
LIAM GALLAGHER
LIAM GALLAGHER - Knebworth 22
Knebworth 22
blur
blur - The Ballad of Darren
The Ballad of Darren
OST
OST - Barbie The Album
Barbie The Album
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Origami
Origami
Gabriels
Gabriels - Angels & Queens
Angels & Queens
Lil Uzi Vert
Lil Uzi Vert - Pink Tape
Pink Tape
Български заглавия
TOTO H
TOTO H - Тайни знам
Тайни знам
Poli Genova
Poli Genova - "La Rumba"
"La Rumba"
Poli Genova
Poli Genova - Недей да правиш така
Недей да правиш така
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - Неда на Стоян думаше
Неда на Стоян думаше
RIA
RIA - Още една
Още една
Poli Genova
Poli Genova - Help Me Out
Help Me Out
Nelly Petkova
Nelly Petkova - Пожелавам си
Пожелавам си
Poli Genova
Poli Genova - По-добрата Коледа
По-добрата Коледа
VICTORIA
VICTORIA - Were you ever?
Were you ever?
Poli Genova
Poli Genova - Happy Face
Happy Face
 
FB
 
David Guetta
 
Bad Boy Entertaiment Nonesuch Reprise Records Warner Music Atlantic Records Asylum Records Electra Maverick Warner Bros Records East West Rock Rhino Entertainment Lava Records Sire Records