Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогTWIN SHADOW - Caer
TWIN SHADOW - Caer
#
TWIN SHADOW - Caer
Стил: Alternative
Лейбъл: Warner Bros Records
Дата на издаване: 04/2018
Формат: CD
Брой носители: 1
Изпълнителят пусна и две нови песни "Saturdays" (ft. Haim) и "Little Woman".

Twin Shadow, проектът на George Lewis Jr., се завръща с нов албум. “Caer” е четвъртият албум на артиста и излезе на 27-ми април чрез Warner Bros. Records. Заедно с това изпълнителят пусна и две нови парчета от албума "Little Woman" и "Saturdays", втората от които е с участието на Haim и беше пусната в Zane Lowe's World First по Beats 1. Тази пролет, Twin Shadow ще започне турнето си, което ще включва и участието на Beck и Alt-J, както и концерт на In Bloom Music Festival в Хюстън.

За Twin Shadow и “Caer”:

„Понякога си мисля, че трябва да падна, за да мога да премина към следващата фаза от живота си”, споделя Lewis за “Caer”. „Случва се отново и отново. Преминал съм през толкова много музикални фази и през толкова много връзки с приятели и гаджета. Винаги съм се чувствал сякаш стоя на ръба на скала, гледайки надолу и мислейки си: „Това е единственият начин, за да продължа напред към следващото нещо”. Може би това донякъде е разрушително, но мисля, че ми помага да успея.”

Темата за падане обхваща целия албум, поради което Lewis го озаглавява “Caer”, испанската дума за „падане”. Албумът служи като лупа, през която певецът открива собствения си усет за падане, както и това, което е разбрал за света и неговия упадък. В по-голям мащаб, “Caer” представя един невероятен поглед над събитията, случващи се в културен и политически аспект в момента. „Патриархалността се разпада”, споделя Lewis. „Нашите възприятия за това какви сме ние като човешки същества, заради технологии и машини, също се разпадат. Живеем до точката на пречупване и много от темите в албума се отнасят до тези неща. Lewis се фокусира върху тези пукнатини в "Saturdays" (ft. Haim). „Това е любовна песен”, твърди той. "Saturdays" е райското кътче, на което се озоваваш когато си влюбен или дори ако си с приятели и усещаш младостта. Но също така, тя представя и моето чувство за разкъсването на света и това, как ние падаме през пукнатините му. Но когато си лежиш в леглото до човек, когото обичаш, нищо от това не изглежда реално.”
За Lewis “Caer” е нещо като продължение на дебютния му албум от 2010 г., “Forget”, запис със скрити врати и тайни, които се разкриват с времето, прекарано в него.
Lewis е сред артистите, които постоянно експериментират, но все пак успяват да създадат саундтрака на живота на хората, като Prince и David Bowie. „Това са тези артисти, които продължават завинаги да дават на хората. За мен, това е най-хубавото нещо на света.”

Албумът “Caer” на Twin Shadow е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Слушайте песента "Saturdays" (ft. Haim) в Spotify: http://hyperurl.co/vulrns

Слушайте в Apple Music: https://goo.gl/AydB7p

Дати от турнето на Twin Shadow:

6/24 - Monterrey Nuevo León, MX @ Auditorio Banamex
6/26 - Mexico City, MX @ Pepsi Center

 
TWIN SHADOW
Още
 
 
Международни заглавия
YES
YES - YES: THE STEVEN WILSON REMIXES
YES: THE STEVEN WILSON R
Brides Of Lucifer
Brides Of Lucifer - Brides Of Lucifer
Brides Of Lucifer
PANIC AT THE DISCO
PANIC AT THE DISCO - Pray For The Wicked
Pray For The Wicked
Bebe Rexha
Bebe Rexha - EXPECTATIONS
EXPECTATIONS
Mike Shinoda
Mike Shinoda - Post Traumatic
Post Traumatic
Chromeo
Chromeo - Head Over Heels
Head Over Heels
SEPULTURA
SEPULTURA - Arise
Arise
SISTERS OF MERCY
SISTERS OF MERCY - ‛First And Last And Always“, ‛Floodland“, ‛Vision Thing“,  ‛Greatest Hits Volume One: A Slight Case Of Overbombing“
“First And Last And Alwa
FLAMING LIPS
FLAMING LIPS - Greatest Hits Vol. 1
Greatest Hits Vol. 1
Charlie Puth
Charlie Puth - Voicenotes
Voicenotes
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
Icona Pop
 
James Blunt
 
Cher
 
Jason Derulo
 
Bad Boy Entertaiment Warner Bros Records East West Rock Atlantic Records Nonesuch Maverick Reprise Records Rhino Entertainment Warner Music Sire Records Asylum Records Electra Lava Records