sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогTWIN SHADOW - Caer
TWIN SHADOW - Caer
#
TWIN SHADOW - Caer
Стил: Alternative
Лейбъл: Warner Bros Records
Дата на издаване: 04/2018
Формат: CD
Брой носители: 1
Изпълнителят пусна и две нови песни "Saturdays" (ft. Haim) и "Little Woman".

Twin Shadow, проектът на George Lewis Jr., се завръща с нов албум. “Caer” е четвъртият албум на артиста и излезе на 27-ми април чрез Warner Bros. Records. Заедно с това изпълнителят пусна и две нови парчета от албума "Little Woman" и "Saturdays", втората от които е с участието на Haim и беше пусната в Zane Lowe's World First по Beats 1. Тази пролет, Twin Shadow ще започне турнето си, което ще включва и участието на Beck и Alt-J, както и концерт на In Bloom Music Festival в Хюстън.

За Twin Shadow и “Caer”:

„Понякога си мисля, че трябва да падна, за да мога да премина към следващата фаза от живота си”, споделя Lewis за “Caer”. „Случва се отново и отново. Преминал съм през толкова много музикални фази и през толкова много връзки с приятели и гаджета. Винаги съм се чувствал сякаш стоя на ръба на скала, гледайки надолу и мислейки си: „Това е единственият начин, за да продължа напред към следващото нещо”. Може би това донякъде е разрушително, но мисля, че ми помага да успея.”

Темата за падане обхваща целия албум, поради което Lewis го озаглавява “Caer”, испанската дума за „падане”. Албумът служи като лупа, през която певецът открива собствения си усет за падане, както и това, което е разбрал за света и неговия упадък. В по-голям мащаб, “Caer” представя един невероятен поглед над събитията, случващи се в културен и политически аспект в момента. „Патриархалността се разпада”, споделя Lewis. „Нашите възприятия за това какви сме ние като човешки същества, заради технологии и машини, също се разпадат. Живеем до точката на пречупване и много от темите в албума се отнасят до тези неща. Lewis се фокусира върху тези пукнатини в "Saturdays" (ft. Haim). „Това е любовна песен”, твърди той. "Saturdays" е райското кътче, на което се озоваваш когато си влюбен или дори ако си с приятели и усещаш младостта. Но също така, тя представя и моето чувство за разкъсването на света и това, как ние падаме през пукнатините му. Но когато си лежиш в леглото до човек, когото обичаш, нищо от това не изглежда реално.”
За Lewis “Caer” е нещо като продължение на дебютния му албум от 2010 г., “Forget”, запис със скрити врати и тайни, които се разкриват с времето, прекарано в него.
Lewis е сред артистите, които постоянно експериментират, но все пак успяват да създадат саундтрака на живота на хората, като Prince и David Bowie. „Това са тези артисти, които продължават завинаги да дават на хората. За мен, това е най-хубавото нещо на света.”

Албумът “Caer” на Twin Shadow е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Слушайте песента "Saturdays" (ft. Haim) в Spotify: http://hyperurl.co/vulrns

Слушайте в Apple Music: https://goo.gl/AydB7p

Дати от турнето на Twin Shadow:

6/24 - Monterrey Nuevo León, MX @ Auditorio Banamex
6/26 - Mexico City, MX @ Pepsi Center

 
TWIN SHADOW
Още
 
 
Международни заглавия
FOALS
FOALS - Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1
Everything Not Saved Wil
RUDIMENTAL
RUDIMENTAL - Toast To Our Differences
Toast To Our Differences
Coldplay
Coldplay - The Butterfly Package
The Butterfly Package
CLEAN BANDIT
CLEAN BANDIT - What Is Love?
What Is Love?
RITA ORA
RITA ORA - Phoenix
Phoenix
MUSE
MUSE - Simulation Theory
Simulation Theory
DUA LIPA
DUA LIPA - Dua Lipa (Complete Edition)
Dua Lipa (Complete Editi
Jess Glynne
Jess Glynne - Always In Between
Always In Between
YES
YES - YES: THE STEVEN WILSON REMIXES
YES: THE STEVEN WILSON R
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
David Guetta
 
The Black Keys
 
Bad Boy Entertaiment Nonesuch Reprise Records Electra Lava Records Rhino Entertainment Warner Bros Records Atlantic Records Sire Records East West Rock Warner Music Asylum Records Maverick