Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогARIZONA - Gallery
ARIZONA - Gallery
#
ARIZONA - Gallery
Стил: Electronica
Лейбъл: Atlantic Records
Дата на издаване: 05/2017
Формат: CD
Брой носители: 1
Обявяването на “GALLERY” и пускането на сингъла “Electric Touch” идват заедно с вълнуващи новини – групата наскоро достигна 500 хиляди продажби и прослушвания в Щатите, което е сериозно постижение за група, която все още не е издала дебютния си албум.
Написана от ARIZONA и успешната певица и текстописка Julia Michaels (работила с Ed Sheeran, Justin Bieber, Selena Gomez), “Electric Touch”, вече достъпна във всички дигитални платформи, е придружена от емоционално видео. Силно докосващият клип включва реална двойка от Мичиган, която се свързва с ARIZONA с благодарност за вдъхновяващата музика, която създават. Алтернативното трио от Ню Джърси отговаря на писмото с покана да участват в неоспоримо емоционалното и уникално видео. “Electric Touch” може да гледате тук: http://hyperurl.co/cqv8ha
Hailee Ritcey, една от звездите във видеото, използва социалните мрежи, за да разкаже историята си и да разкрие ориентацията си. „От много време този ден ме изпълва със страх и ужасна тревожност. Никога не съм била сигурна какво бих казала, защо усещам, че трябва да го публикувам, или защо въобще има значение.”, сподели Ritcey. „Отне ми много време да стигна до това ниво на увереност в себе си и във връзката си. Късметлийка съм, защото имам страхотно семейство и приятели, които много ми помогнаха. Осъзнах, че хората, които наистина ги е грижа и те обичат, ще продължават, независимо от всичко. Затова преди няколко месеца Carly и аз отидохме до Сиатъл за концерта на една от най-любимите си групи. Музиката им значи много за нас, и реших да им пиша, въпреки че знаех, че е прекалено да очаквам отговор, но те направиха нещо много повече. Помолиха ни да разкажем историята си чрез музиката им. Е, това е приятелката ми. А това са ARIZONA. Благодаря ви, ARIZONA, че ни дадохте тази невероятна възможност и ви благодаря за музиката. Толкова много любов!”
ARIZONA ще отпразнуват издаването на “Gallery” с голямо турне в Щатите, което включва няколко дати с COIN, и което започна на 21 април с концерт в Детройт и ще продължи до началото на лятото. Групата, която наскоро се завърна у дома след турне с Кevin Garett, ще участва в редица фестивали, включително и на Lollapalooza. Освен това скоро ще обявят още дати за концерти и ще тръгнат на обиколка с Andrew McMahon in the Wilderness.
“Electric Touch” следва миналогодишния им сингъл “Oceans Away”, който вече има над 65 милиона преслушвания в Spotify. Групата направи дебюта си към Atlantic/APG миналото лято с ремикс на “I Was Wrong”, чиято оригинална версия има над 75 милиона преслушвания в платформата. Видеото, режисираното от ARIZONA, представя хубавите моменти, спадовете и всичко между тях, което се случва в една връзка. То показва силата, която се съдържа в страданието, и как да градим над нея. Видеото може да гледате в официалния YouTube канал на бандата, а песента и ремикса на Robin Schulz, са достъпни във всички дигитални платформи.
С повече от 200 милиона преслушвания в Spotify и 9 милиона месечни слушатели ARIZONA се превърнаха в световен феномен малко повече от година след излизането на първия им сингъл. Триото бързо си спечели фенове заради неповторимия подход към съвременния електро денс поп, който творят. Мелодичността им и пейзажите, които музиката им обрисува, ги прави единствени по рода си. Триото се събира за пръв път в Бостън, където страстта на всеки от тях и интереса им към продуциране ги обединява толкова, колкото и факта, че идват от New Jersey. Песните “Where I Wanna Be”, “People Crying Every Night” и “Let Me Touch Your Fire” бързо получават милиони преслушвания и Arizona си печелят фенове от Лондон до Лос Анджелис и от Стокхолм до Сингапур. Последната година тримата музиканти пътуват в стара Toyota Corolla, превърната в студио на колела, подписаха с Atlantic/APG в края на 2015 и сега готвят дебютния си албум.
Албумът “Gallery” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
Слушайте “Electric Touch” в Spotify: http://hyperurl.co/vulrns
Слушайте в Apple Music: http://hyperurl.co/udoglz
Гледайте клипа в YouTube: http://hyperurl.co/cqv8ha
 
ARIZONA
Още
 
 
Международни заглавия
YES
YES - YES: THE STEVEN WILSON REMIXES
YES: THE STEVEN WILSON R
Brides Of Lucifer
Brides Of Lucifer - Brides Of Lucifer
Brides Of Lucifer
PANIC AT THE DISCO
PANIC AT THE DISCO - Pray For The Wicked
Pray For The Wicked
Bebe Rexha
Bebe Rexha - EXPECTATIONS
EXPECTATIONS
Mike Shinoda
Mike Shinoda - Post Traumatic
Post Traumatic
Chromeo
Chromeo - Head Over Heels
Head Over Heels
SEPULTURA
SEPULTURA - Arise
Arise
SISTERS OF MERCY
SISTERS OF MERCY - ‛First And Last And Always“, ‛Floodland“, ‛Vision Thing“,  ‛Greatest Hits Volume One: A Slight Case Of Overbombing“
“First And Last And Alwa
FLAMING LIPS
FLAMING LIPS - Greatest Hits Vol. 1
Greatest Hits Vol. 1
Charlie Puth
Charlie Puth - Voicenotes
Voicenotes
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
Icona Pop
 
James Blunt
 
Cher
 
Jason Derulo
 
Atlantic Records Rhino Entertainment Warner Music Reprise Records East West Rock Asylum Records Sire Records Bad Boy Entertaiment Warner Bros Records Electra Nonesuch Maverick Lava Records