novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогJAMES BLUNT - MOON LANDING
JAMES BLUNT - MOON LANDING
#
JAMES BLUNT - MOON LANDING
Стил: Pop
Лейбъл: Atlantic Records
Дата на издаване: 10/2013
Формат: CD
Брой носители: 1
След като измина една седмица от издаването на ”Moon Landing”, James Blunt може да се похвали с повече от добро посрещане на албума от своите фенове. Отзвукът е отразен във впечатляващите резултати по класациите, като в Австрия и Швейцария ”Moon Landing” се изстрелва директно на # 1. На втора позиция е в страните Австралия, Германия, Канада и Великобритания, а в последната албумът се продава в повече от 41 хиляди бройки още първата седмица, разбивайки рекорда на предишния “Some Kind Of Trouble” и по продажби, и по място в класациите. ”Moon Landing” е в топ 10 в страните Франция, Нова Зеландия, Ирландия, Холандия и Белгия, но макар на малко по ниски позиции, тези резултати отново са доказателство за страхотния му успех.

Първият сингъл “Bonfire Heart” също бележи завидни постижения, като едно от тях е, че в Швейцария той не помръдва от първото място. Песента се намира в топ 5 на най-въртяните парчета в Германия, Австрия и Швейцария и в топ 10 на Австралия, Нова Зеландия, Италия и Франция. “Bonfire Heart” е написана от James, съвместно с Ryan Tedder (Adele, Beyonce, Maroon 5), който освен това е и продуцент на парчето. Подобно на всички най-добри творби на James Blunt, мелодията на “Bonfire Heart” се закотвя бързо в съзнанието на слушателя, който неусетно си затананиква заразните куплети и припев на песента.

Останалата част от албума е продуцирана от Tom Rothrock (Beck, Moby, Foo Fighters), който работи преди това с James по неговия дебютен и с мулти-платинени продажби албум “Back To Bedlam”, с допълнителна продукция от Martin Terefe (KT Tunstall, Martha Wainwright, Jason Mraz).

След дебютирането му на сцената през 2004 година, James може да се похвали с четири номер 1 сингъла и със спечелени безброй награди, включително две BRIT, две Ivor Novello, 5 номинации за Grammy и множество отличия от MTV. Той продава близо 17 милиона албума и 20 милиона сингъла по цял свят.

Албумът “Moon Landing” на James Blunt е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
 
JAMES BLUNT
Още
 
 
Международни заглавия
JAMES BLUNT
JAMES BLUNT - 'The Stars Beneath My Feet (2004-2021)’
'The Stars Beneath My Fe
Silk Sonic
Silk Sonic - An Evening With Silk Sonic
An Evening With Silk Son
SIA
SIA - CHRISTMAS (SNOWMAN DELUXE EDITION)
CHRISTMAS (SNOWMAN DELUX
Ed Sheeran
Ed Sheeran - Equals
Equals
MASTODON
MASTODON - HUSHED AND GRIM
HUSHED AND GRIM
Nessa Barrett
Nessa Barrett - pretty poison
pretty poison
DVSN, Ty Dolla $ign
DVSN, Ty Dolla $ign - CHEERS TO THE BEST MEMORIES
CHEERS TO THE BEST MEMOR
Кристина Димитрова
Кристина Димитрова - Сладките неща
Сладките неща
ANNE-MARIE
ANNE-MARIE - Therapy
Therapy
MAC MILLER
MAC MILLER - Circles
Circles
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
David Guetta
 
Warner Bros Records Electra Sire Records Rhino Entertainment Maverick East West Rock Nonesuch Warner Music Lava Records Reprise Records Atlantic Records Asylum Records Bad Boy Entertaiment