novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогJAMES BLUNT - MOON LANDING
JAMES BLUNT - MOON LANDING
#
JAMES BLUNT - MOON LANDING
Стил: Pop
Лейбъл: Atlantic Records
Дата на издаване: 10/2013
Формат: CD
Брой носители: 1
След като измина една седмица от издаването на ”Moon Landing”, James Blunt може да се похвали с повече от добро посрещане на албума от своите фенове. Отзвукът е отразен във впечатляващите резултати по класациите, като в Австрия и Швейцария ”Moon Landing” се изстрелва директно на # 1. На втора позиция е в страните Австралия, Германия, Канада и Великобритания, а в последната албумът се продава в повече от 41 хиляди бройки още първата седмица, разбивайки рекорда на предишния “Some Kind Of Trouble” и по продажби, и по място в класациите. ”Moon Landing” е в топ 10 в страните Франция, Нова Зеландия, Ирландия, Холандия и Белгия, но макар на малко по ниски позиции, тези резултати отново са доказателство за страхотния му успех.

Първият сингъл “Bonfire Heart” също бележи завидни постижения, като едно от тях е, че в Швейцария той не помръдва от първото място. Песента се намира в топ 5 на най-въртяните парчета в Германия, Австрия и Швейцария и в топ 10 на Австралия, Нова Зеландия, Италия и Франция. “Bonfire Heart” е написана от James, съвместно с Ryan Tedder (Adele, Beyonce, Maroon 5), който освен това е и продуцент на парчето. Подобно на всички най-добри творби на James Blunt, мелодията на “Bonfire Heart” се закотвя бързо в съзнанието на слушателя, който неусетно си затананиква заразните куплети и припев на песента.

Останалата част от албума е продуцирана от Tom Rothrock (Beck, Moby, Foo Fighters), който работи преди това с James по неговия дебютен и с мулти-платинени продажби албум “Back To Bedlam”, с допълнителна продукция от Martin Terefe (KT Tunstall, Martha Wainwright, Jason Mraz).

След дебютирането му на сцената през 2004 година, James може да се похвали с четири номер 1 сингъла и със спечелени безброй награди, включително две BRIT, две Ivor Novello, 5 номинации за Grammy и множество отличия от MTV. Той продава близо 17 милиона албума и 20 милиона сингъла по цял свят.

Албумът “Moon Landing” на James Blunt е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
 
JAMES BLUNT
Още
 
 
Международни заглавия
Tom Petty and The Heartb
Tom Petty and The Heartbreakers - Live at the Fillmore (1997)
Live at the Fillmore (19
Ruth Koleva
Ruth Koleva - This Christmas
This Christmas
Kranium
Kranium - IN TOO DEEP
IN TOO DEEP
Ofenbach
Ofenbach - I (ONE)
I (ONE)
Gabriels
Gabriels - Angels & Queens – Part I
Angels & Queens – Part I
Kodak Black
Kodak Black - KUTTHROAT BILL: VOL. 1
KUTTHROAT BILL: VOL. 1
Gucci Mane
Gucci Mane - SO ICY BOYZ 22
SO ICY BOYZ 22
Nessa Barrett
Nessa Barrett - Young Forever
Young Forever
RED HOT CHILI PEPPER
RED HOT CHILI PEPPER - Return of the Dream Canteen
Return of the Dream Cant
Български заглавия
Poli Genova
Poli Genova - По-добрата Коледа
По-добрата Коледа
VICTORIA
VICTORIA - Were you ever?
Were you ever?
Poli Genova
Poli Genova - Happy Face
Happy Face
Poli Genova
Poli Genova - Give Me Your Love
Give Me Your Love
RIA
RIA - The Way You Are
The Way You Are
Expose
Expose - The Power Of Love
The Power Of Love
LYRRA
LYRRA - DREAM
DREAM
Valentina
Valentina - When You Kiss Me
When You Kiss Me
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Kiss My Attitude
Kiss My Attitude
Poli Genova
Poli Genova - Тръгни навреме
Тръгни навреме
 
FB
 
David Guetta
 
East West Rock Asylum Records Lava Records Maverick Bad Boy Entertaiment Nonesuch Sire Records Atlantic Records Electra Reprise Records Warner Bros Records Rhino Entertainment Warner Music