novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогTHE BLACK KEYS - EL CAMINO
THE BLACK KEYS - EL CAMINO
#
THE BLACK KEYS - EL CAMINO
Стил: Rock
Лейбъл: Nonesuch
Дата на издаване: 12/2011
Формат: CD
Брой носители: 1
Новият албум на The Black Keys – “El Camino” – ще излезе на 5-ти декември през лейбъла Nonesuch Records. Записът е продуциран от Danger Mouse и The Black Keys и 11-те парчета в него са записани през пролетта на 2011-та година, в студиото Easy Eye Sound – собственост на певеца и китарист Dan Auerbach в Nashville.

Първият сингъл от албума – “Lonely Boy” – ще излезе на 28-ми октомври. Пълният траклистинг ще намерите по-долу, а повече детайли за записа ще бъдат обявени скоро. Предварителни поръчки за “El Camino” могат да се направят на сайта на групата: http://www.theblackkeys.com, както и на този на лейбъла: www.nonesuch.com, като това включва даунлоуд на сингъла, който ще бъде получен на 26-ти октомври.

“El Camino” идва в периода на двете най-успешни години от кариерата на The Black Keys. През май 2010-та година те пуснаха изключително успешния албума “Brothers”, с който пробиха. В САЩ той дебютира под #2, спечели 3 награди Grammy и една статуетка на MTV Video Music Awards и оглави многобройни годишни класации, включително тези на iTunes, NPR и Rolling Stone. “Brothers”, който включва хитовете “Tighten Up” и “Howlin’ for You” е златно сертифициран в САЩ и Великобритания и е платинен в Канада. Световните продажби на записа до момента са над 1 млн. и продължават да нарастват.

По повод скорошните успехи на групата, барабанистът Patrick Carney сподели: „Поехме по дългия път, за да бъдем тук днес. Доста е готино да си в началото на 30-те си години и да правиш музика с най-добрия си приятел. Преживели сме всичко – от това да пътуваме хиляди километри, за да свирим пред никого, до това да спечелим Grammy”. Auerbach разказва за начина, по който групата работи: „Не говорим преди да свирим. Не правим репетиция преди да записваме, а просто действаме изцяло по интуиция”. За албума “El Camino” той казва: „Мисля, че този албум ще блесне за мен, когато изпълняваме песните на живо. В записа има повече чист рок енд рол – суров е, енергичен и изчистен”.

The Black Keys – в състав Dan Auerbach и Patrick Carney, които са родом от Акрон (Охайо) – пуснаха дебютния си албум – “The Big Come Up” – през 2002-ра, който беше последван от записите “Thickfreakness” (2003-та) и “Rubber Factory” (2004-та). През 2006-та година те подписаха договор с лейбъла Nonеsuch Records за САЩ и пуснаха 4-тия си албум – “Magic Potion”, след който, през 2008-ма, дойде продуцираният от Danger Mouse запис “Attack & Release”. “El Camino” е първият албум на The Black Keys, който Nonеsuch ще пусне в цял свят.

The Black Keys обявиха хедлайнерското си Европейско турне, в подкрепа на излизането на новия албум, за януари и февруари 2012-та година, което ще включва дати в Белгия, Франция, Германия, Италия, Швейцария, Холандия и Великобритания. Повече информация за турнето ще намерите по-долу.

Track Listing – “El Camino”


1. Lonely Boy
2. Dead and Gone
3. Gold on the Ceiling
4. Little Black Submarines
5. Money Maker
6. Run Right Back7. Sister
8. Hell of a Season
9. Stop Stop
10. Nova Baby
11. Mind Eraser


European Tour Schedule – January & February 2012

Mon, Jan 23 Lotto, Antwerp, Belgium
Tue, Jan 24 Zenith, Lille, France
Wed, Jan 25 Zenith, Paris, France
Fri, Jan 27 Sporthalle, Hamburg, Germany
Sat, Jan 28 Arena, Berlin, Germany
Mon, Jan 30 Alcatraz, Milan, Italy
Tue, Jan 31 Maag Hall, Zurich, Switzerland
Wed, Feb 1 Klokgebouw, Eindhoven, Holland
Fri, Feb 3 Capital FM Arena, Nottingham, UK
Sat, Feb 4 Corn Exchange, Edinburgh, UK
Mon, Feb 6 Apollo, Manchester, UK
Tue, Feb 7 Apollo, Manchester, UK
Thu, Feb 9 Alexandra Palace, London, UK
Fri, Feb 10 Alexandra Palace, London, UKАлбумът “El Camino” на The Black Keys ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
 
THE BLACK KEYS
Още
 
 
Международни заглавия
MAC MILLER
MAC MILLER - Circles
Circles
Galantis
Galantis - Church
Church
GREEN DAY
GREEN DAY - Father of all...
Father of all...
THEORY OF A DEADMAN
THEORY OF A DEADMAN - Say nothing
Say nothing
Rod Stewart
Rod Stewart - You’re In My Heart
You’re In My Heart
ELLA HENDERSON
ELLA HENDERSON - Glorious
Glorious
JASON DERULO
JASON DERULO - 2SIDES (SIDE 1)
2SIDES (SIDE 1)
JAMES BLUNT
JAMES BLUNT - Once Upon A Mind
Once Upon A Mind
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
David Guetta
 
The Black Keys
 
Asylum Records Bad Boy Entertaiment East West Rock Sire Records Warner Bros Records Electra Rhino Entertainment Maverick Atlantic Records Lava Records Warner Music Reprise Records Nonesuch