sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниGnarls Barkley с нов сингъл от албума си “The Odd Couple”
Gnarls Barkley с нов сингъл от албума си “The Odd Couple” 05 август 2008г.
Ето че Gnarls Barkley пуснаха и новия сингъл от албума си “The Odd Couple” – “Who`s Gonna Save My Soul”. Това е поредното предизвикателство пред феновете и критиците, което доказва, че Cee-Lo и Danger Mouse са готови да експериментират докрай. За клипа си Barkley отново се доверяват на познатия ни режисьор от номинирания за Грами видеоклип на “Gone Daddy Gone” - Chris Milk. Посланието и този път е силно философско, засягащо наболялата над човечеството тема за любовта, от която очакваме да спаси душата ни, а в повечето случаи се оказваме напълно сами и с разбито сърце. За целта, в най-скандалния за този албум видеоклип, Cee-Lo се превъплъщава в ролята на сърце, което претърпява деструктивна метаморфоза на маса в заведение за бързо хранене. Интересно, а?
Няколко месеца след излизането на “The Odd Couple” и с десетки участия зад гърба си, Gnarls Barkley се чувстват по-добре от всякога. Те продължават да изненадват публиката си с всяко следващо появяване на сцената. Съвсем наскоро „чудатата двойка” разработи брилянтен кавър на парчето на Radiohead – Reckoner, което успя да изпълни както на собствения континент, така и на европейска земя. Дуото доказано владее изкуството да провокира хората към нестандартно разбиране за живота и ежедневните трудности, с които той е съпроводен. По цветен, уникален начин, Cee-Lo и Danger Mouse ни приканват да се отпуснем и да бъдем такива, каквито сме в най-смелите си мечти. Прекрачвайки границите на възможното в музикален и във визуален план, те действат като убиец на скуката и ни открехват към новото и непознатото в заобикалящия ни свят.
 
 
 
Международни заглавия
MAC MILLER
MAC MILLER - Circles
Circles
Galantis
Galantis - Church
Church
GREEN DAY
GREEN DAY - Father of all...
Father of all...
THEORY OF A DEADMAN
THEORY OF A DEADMAN - Say nothing
Say nothing
Rod Stewart
Rod Stewart - You’re In My Heart
You’re In My Heart
ELLA HENDERSON
ELLA HENDERSON - Glorious
Glorious
JASON DERULO
JASON DERULO - 2SIDES (SIDE 1)
2SIDES (SIDE 1)
JAMES BLUNT
JAMES BLUNT - Once Upon A Mind
Once Upon A Mind
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
David Guetta
 
The Black Keys
 
Atlantic Records Reprise Records Electra Maverick Bad Boy Entertaiment Sire Records East West Rock Rhino Entertainment Warner Music Nonesuch Asylum Records Lava Records Warner Bros Records