sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниMADONNA И WARNER MUSIC GROUP АНОНСИРАТ ЗНАЧИТЕЛНО, ОБХВАЩАЩО ЦЯЛА КАРИЕРА ПАРТНЬОРСТВО
MADONNA И WARNER MUSIC GROUP АНОНСИРАТ ЗНАЧИТЕЛНО, ОБХВАЩАЩО ЦЯЛА КАРИЕРА ПАРТНЬОРСТВО 17 август 2021г.

MADONNA И WARNER MUSIC GROUP АНОНСИРАТ ЗНАЧИТЕЛНО, ОБХВАЩАЩО ЦЯЛА КАРИЕРА ПАРТНЬОРСТВО

 

Забележителните серии от дългогодишния каталог стартират следващата година

 

2022 ще маркира 40 годишнина от звукозаписния дебют на Madonna

 

WMG вече ще представя цялото творчество на Madonna в звукозаписа и издаването на музика


Madonna и Warner Music Group анонсираха значителното, обхващащо цяла една кариера глобално партньорство, което включва споразумение за целия й звукозаписен каталог. С глобални продажби над 300 милиона записа,  Madonna е най-продаваната жена артист за всички времена, чиито безброй отличия наброяват седем награди Grammy, 24 музикални награди ASCAP Pop Music Awards и безброй международни трофеи като BRIT, Bravo Otto, Danish Music, Edison, GAFFA, International Dance Music, Ivor Novello, Juno, MTV и World Music Awards, сред много други  по света. Тя влезе в Зала на славата на рокендрола през 2008.

 

Това партньорство маркира ревитализацията на отношения от дълги десетилетия с Warner, които започнаха с издаването на дебютния сингъл на Madonna през 1982. Сделката обхваща целия Sire/Maverick/Warner каталог, включително глобални хитови албуми като Madonna, Like a Virgin, True Blue, Like a Prayer и Ray of Light. Тя също включва трите най-скорошни студийни албуми MDNA, Rebel Heart и Madame X, които ще се присъединят към каталога на Warner в началото на 2025. Обобщено, новото споразумение включва 17 студийни албуми, както и сингли, саундтрак записи, албуми на живо и компилации.

 

Warner Chappell Music също глобално ще администрира цялата работа на Madonna като автор на песни. Това включва оглавяващи класациите хитове като “Like A Prayer”, “Vogue”, “Into the Groove”, “La Isla Bonita”, “Live to Tell”, “True Blue”, “Open Your Heart”, “Who’s That Girl”, “Express Yourself”, “Lucky Star”, “Take A Bow и много други.

 

2022 ще маркира 40-та годишнина от звукозаписния дебют на Madonna. Тази нова сделка предвещава за стартирането през следващата година на разширени и дългогодишни серии от издания, които ще преразгледат новаторската музика, която я превърна в международна икона. За първи път Madonna лично ще подбере разширени делукс издания за много от забележителните й албуми, като ще представи и уникални издания за специални събития и още много. Сериите от релийзи ще бъдат под наблюдението на екипа от каталога на  Warner Music, ръководен от Kevin Gore, президент на глобалния каталог, звукозаписна музика, а първото издание скоро ще бъде анонсирано.

 

Тази монументална сделка се изпълнява от дългогодишния мениджър на Madonna, Guy Oseary в Maverick, Allen Grubman of Grubman Shire Meiselas & Sachs P.C., бизнес мениджърът Richard Feldstein oт NKSFB и Max Lousada, главен изпълнителен директор звукозаписна музика в Warner Music Group.

 

Madonna казва: "От самото начало Warner Music Group спомогна за стигането на музиката и виждането ми до всичките ми фенове по света с най-голяма грижа и внимание. Те са невероятни партньори и имам удоволствието да се впусна в тази нова глава с тях и да отпразнуваме каталога ми от последните 40 години“.

 

Guy Oseary казва: “През последните 30 години имам късмета да срещна и споделя време с много от невероятните фенове на Madonna и това ново партньорство ще даде резултата на това, което много от тях чакат търпеливо: отбелязване на новаторския й каталог. Партньорът ми Sara Zambreno и аз работим тясно с Warner Music Group, за да вдъхнем нов живот на това емблематично творчество.

 

Max Lousada добавя: “Имаме честта да формираме динамично ново партньорство с несравнима супер звезда, чието влияние в музикалната ни и артистична сцена е огромно и неизменно. Madonna промени посоката на поп и денс музиката, докато отвеждаше изпълненията на живо към нови висини на драма и изобретателност. В същото време тя използва славата си, за да даде по-голяма гласност на някои от най-важните социални проблеми и движения на нашето време. Постоянна и безстрашна предизвикателна практика, четирите й десетилетия музика са не само изключителна върховна работа, но и стратегия за изобретателност и културна еволюция“.

 

На 8 октомври  Madonna ще издаде нетърпеливо очаквания си документален филм MADAME X, ексклузивно чрез Paramount+, стрийминг услуга от ViacomCBS и  MTV Entertainment Studios в Щатите, Латинска Америка, Австралия, Скандинавия и Канада. Феновете извън тези пазари могат да гледат документалния филм по MTV. Заснет в Лисабон, Португалия, филмът улавя изключителните и диви изпълнения на поп иконата, аплодирани от напълно продадени театрални зали по света. Безпрецедентното интимно стрийминг изживяване ще отведе зрителите на пътешествие, толкова въздействащо и дръзко, колкото безстрашната персона на  Madonna, Madame X, таен агент, пътуващ по света, сменящ идентичности, борещ се за свобода, който носи светлина на тъмни света.

 

Други новини около Madonna са, че тя анонсира желанието за рождения си ден приятели и поддръжници да „осиновят“ легло в  болницата Mercy James Centre в Малави, построена специално за деца. Има 50 легла в болничното отделение, където деца се възстановяват след операция и събират сили за следваща интензивна грижа. „Осиновявайки“ легло, можете да се уверите, че всяко ранено или болно дете, което влиза през вратите на болницата, има достъп до специализирана грижа от световна класа. Madonna предизвика свои поддръжници да „осиновят“ 50 легла в чест на рождения й ден. За повече информация как да направите дарение, посетете www.raisingmalawi.org/adopt-a-bed/