novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниBiffy Clyro издадоха новата песен End of
Biffy Clyro издадоха новата песен End of 11 март 2020г.

НОВИЯТ АЛБУМ ‘A CELEBRATION OF ENDINGS’ ИЗЛИЗА НА 15 МАЙ

ВКЛЮЧИТЕЛНО ‘INSTANT HISTORY’ И НОВИЯ ТРАК ‘END OF’

Слушайте End of  тук: https://biffyclyro.co/endof

A1 Xplore Music: http://bit.ly/A1BiffyEndOf

ГЛЕДАЙТЕ ВИЗУАЛИЗАЦИЯТА ТУК: https://biffyclyro.co/endof


Biffy Clyro наложиха моментално въздействие с ‘Instant History’. Смесвайки експлозивна атака с апокалиптични синтезатори и избухващ бийт, примиерата на трака се състоя като Annie Mac’s Hottest Record in the World и бе добавен директно в Radio 1’s B-list, както и в the A-list в Absolute, Radio X и Virgin.

Сега Biffy Clyro могат да съобщят, че нетърпеливо очаквания им нов албум ‘A Celebration of Endings’ ще излезе на 15 май. Той следва предишните 2 студийни албума на бандата, ‘Ellipsis’ (2016) и ‘Opposites’ (2013), и двата от които стигнаха до №1 в Официалната класация за албуми.

Подходът към бандата за създаването на най-доброто е простичък. Дръж нещата свежи и си отваряй широко очите за това, се прави. Изненадвай другите и себе си. Предизвиквай границите си. Първият стъпка към това да приемеш новото, е да се обърнеш към  стар приятел, казва Rich Costey, продуцент на ‘Ellipsis’.

„Това е много прогресивен албум от персонална и обществена перспектива, обяснява фронтменът Simon Neil. Заглавието е относно откриването на радост в променянето на нещата, вместо тъга. Промяната означава прогресия и еволюция. Можеш да задържиш всичко, което си обичал преди, но нека се освободим от лошите неща. Всичко се свежда до това да си върнеш контрола”.

Тази идея се проявява по различни начини. На лична основа може да бъде връзка, достигнала точката, при която е в интерес  и на двете страни да приключи. И в по-широк мащаб е за отстояването на това, в което вярваш.

Някои песни са много директни.  ‘Tiny Indoor Fireworks’ е най-добрия рок химн, който някога са писали, някак си енергичен, мелодичен и пъргав, докато в същото време се усеща толкова естествен, сякаш е правен за минути. ‘Space’  е естествения наследник на по-леките от въздуха ‘Many of Horror’ и ‘Rearrange’ – искрено съобщение за помирение с този, който обичаш, и най-нежния и уязвим момент от каталога на Biffy.

Как може да се завърши албум от такова езотерично разнообразие? Biffy се хвърлят с главата напред в ‘Cop Syrup’. Ураган от  The Vertigo of Bliss’, отклонение в Sub Pop гръндж стил и маниакални крясъци, които не биха звучали добре в литургичен запис. Но ето че нещата отново се обърщат, първо в еферична оркестрация и накрая във финален изблик на насилие. Това е край, който трябва да се отпразнува.

За да съвпадне с анонса за албума, Biffy Clyro споделиха и новия трак ‘End Of’, чиято премиера направи Zane Lowe в Beats 1. Агресията е Biffy от едно време, но появило се от никъде пиано си проправя път и оживеност от вилнеещи китари се напасва със сегашния им, непредсказуем стил.

‘A Celebration of Endings’ е наличен за предварителна поръчка от https://biffyclyro.co/acelebrationofendings. Ще бъде издаден на плоча, цветна плоча (ексклузивна в инди магазините), грамофонни записи с изображение (picture disc), CD, касета и в дигитален формат. Специално vinyl book издание също ще бъде  налично  на https://store.biffyclyro.com/. ‘End Of’ ще бъде предоставен за незабавно теглене за феновете, които запазят предварително албума.

Феновете, които запазят предварително албума от официалния магазин на Biffy Clyro  също ще получат и достъп до билети заглавноот турне в Обединеното Кралство, за което скоро ще се появи и повече информация.

Потвърдено е, че Biffy Clyro ще свирят на Radio 1’s Big Weekend в Дънди през май.

A Celebration of Endings’ tracklist:

 

1.       ‘North Of No South’

2.       ‘The Champ’

3.       ‘Weird Leisure’

4.       ‘Tiny Indoor Fireworks’

5.       ‘Worst Type Of Best Possible’

6.       ‘Space’

7.       ‘End Of’

8.       ‘Instant History’

9.       ‘The Pink Limit’

10.   ‘Opaque’

11.   ‘Cop Syrup’

 

 

Official website

Spotify

Apple Music

Facebook

Twitter

Instagram

                                                                              YouTube
 
 
 
Международни заглавия
MAC MILLER
MAC MILLER - Circles
Circles
Galantis
Galantis - Church
Church
GREEN DAY
GREEN DAY - Father of all...
Father of all...
THEORY OF A DEADMAN
THEORY OF A DEADMAN - Say nothing
Say nothing
Rod Stewart
Rod Stewart - You’re In My Heart
You’re In My Heart
ELLA HENDERSON
ELLA HENDERSON - Glorious
Glorious
JASON DERULO
JASON DERULO - 2SIDES (SIDE 1)
2SIDES (SIDE 1)
JAMES BLUNT
JAMES BLUNT - Once Upon A Mind
Once Upon A Mind
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
David Guetta
 
The Black Keys
 
Maverick Electra East West Rock Warner Music Reprise Records Asylum Records Rhino Entertainment Bad Boy Entertaiment Atlantic Records Nonesuch Warner Bros Records Lava Records Sire Records