sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниLIAM GALLAGHER и ERIC CANTONA заедно в новото му видео
LIAM GALLAGHER и ERIC CANTONA заедно в новото му видео 03 февруари 2020г.

ГЛЕДАЙТЕ ГО ТУК: https://youtu.be/MDhiQfekdxo

 

ИЗЛЕЗЕ НОВИЯ МИНИ АЛБУМ  ‘ACOUSTIC SESSIONS’:


Liam Gallagher и Eric Cantona. Въпреки че те са разделени от синьото на City и червеното на United, те са героични духове: две икони на Manchester, чийто талант, безкомпромисен стил и поразяваща сила на личността ги направи герои на милиони хора.

 

Естествено, те са фенове един на друг и по този начин стана така, че Eric Cantona играе в новото видео на Liam Gallagher  ‘Once’.

 

Заснето с една непрекъсваща камера, видеото показва Eric Cantona като Краля. Ексцентричен и достолепен, Кралят излъчва чар с всяко свое движение и привлича вниманието на зрителя. Междувременно Liam Gallagherнай-великият фронтмен на своето поколение  - нехарактерно стъпва встрани от светлината на прожекторите като Иконома. 

 

Режисиран от Charlie Lightening (‘As It Was’), видеото капсулира посланието на песента носталгично желание за -единствен-в-живота момент, който никога няма да се повтори. Но също така и празнуване на всичко, което си постигнал.

 

"Аз съм абсолютно развълнуван, че Eric Cantona, - последният  rock ‘n’ roll футболист, играе в моето видео към ‘Once’,” казва Liam.  Песни като тази не се случват често, нито пък футболни играчи като него."

 

Eric Cantona изрази своята любов към ‘Once’ в един много споделян пост в Instagram, отбелязвайки  Когато две легенди на Manchester се срещнат. ‘Once’ е моята песен на годината.”

 

Взета от #1 албума ‘Why Me? Why Not.’, ‘Once’ стана любима на феновете и една от изпъкващите по време на неговото разпродадено турне в UK. Liam смята, че това е една от неговите най-добри песни и, че магията е видна в интимното оригинално демо на песента. Тази ранна версия на ‘Once’ е включена в новия му мини албум  ‘Acoustic Sessions’.

 

Liam коментира, “Tова е оригиналното демо. То е любимата ми версия; копринено нежно и с леки балончета. Изключете мозъка си, отпуснете си и се понесете по течението!”

 

Останалите парчета от мини албума са също акустични версии на най-изпъкващите песни от  ‘Why Me? Why Not.’ (‘Now That I’ve Found You’, ‘Once’, ‘Alright Now’ и ‘Meadow’), както и свежи версии на класиките на Oasis като ‘Cast No Shadow’ и ‘Stand By Me’.

 

Неочаквано в албума е включена и ‘Sad Song’ една песен с необикновена история. Оригиналът се превръща в култ и е любимо парче, след като се включва като бонус трак към ‘Definitely Maybe’, но версията, която изпълнява Liam е открита през 2016 в документалния филм ‘Supersonic’. Liam усилва нейната атмосфера като подчертава главния текст “We’re throwing it all away” с много емоции.

 

‘Acoustic Sessions’ tracklist:

 

1.       ‘Cast No Shadow’

2.       ‘Now That I’ve Found You’

3.       ‘Alright Now’

4.       ‘Sad Song’

5.       ‘Stand By Me’

6.       ‘Once’

7.       ‘Meadow’

8.       ‘Once’ (original demo)

 

Liam започва Европейско турне със следните потвърдени датиng in the summer. He’s already confirmed the following huge UK outdoor shows and festival headline appearances:

 

JUNE

12th – Manchester, Heaton Park (SOLD OUT)

 

JULY

11th – TRNSMT

18th – Latitude

 

AUGUST

19th – Belfast, Boucher Playing Fields

28th – 30th – Reading and Leeds Festivals

 

 

Twitter

Spotify

Facebook

Instagram

liamgallagher.com