novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниНевероятно гласовитата FAOUZIA сподели силния си нов сингъл “THE ROAD”
Невероятно гласовитата FAOUZIA сподели силния си нов сингъл “THE ROAD” 29 януари 2020г.

Faouzia е готова буреносно да превземе света” - IDOLATOR

 

„Гласът на Faouzia има дълбочини, които преливат от емоции с всяка дума, която произнася”LADYGUNN

 

„Огромен музикален талант” --ONES TO WATCH

 

„Изумителните вокали на  “Faouzia я правят изпълнител, който трябва да се наблюдава в бъдеще” - -CELEBMIX

 

 

Слушайте THE ROAD : https://faouzia.lnk.to/TheRoadPR

A1 Xplore Music: http://bit.ly/A1FaouziaTheRoad

 

“THE ROAD” гледайте тук: http://bit.ly/YouTubeTheRoad

 

Утвърдената певица, автор на песни и мулти инструменталист Faouzia издаде най-новия си силен химн, “The Road”, наличен във всички дигитални стрийминг платформи ТУК. Великолепните вокали на Faouzia в трака заблестяват, когато тя събира спомените си, оставя миналото назад и тръгва на път, хвърляйки се с главата напред. Тракът пристигна с разкошно придружаващо официално видео ТУК.

“'The Road' е за сладко-горчивите моменти, които те карат да осъзнаеш, че трябва да продължиш напред, казва Faouzia. „Всичко се свежда до това да вземеш всичките си спомени и това, което си научил, и да ги използваш, за да развиеш в следващия етап от живота си”.

“The Road” следва химна “Tears of Gold”, който пристигна в късната част на миналата година със „златно” видео. Този „възвишен химн за емоционалната празнота” отведе Faouzia на „следващото ниво”, според Idolator. Faouzia също направи поразително акапелно изпълнение и разбивка на песента по Genius Verified, гледайте ТУК. “Tears of Gold” е предшестван от акламирания “You Don’t Even Know Me. Силният трак и интимното официално видео, срещнаха възторжени отзиви при издаването си, а Idolator я похвалиха с думите: “Faouzia е готова буреносно да превземе света. Талантливото 19-годишно момиче стабилно изгражда дискография от години…’You Don’t Even Know Me’ е енергичен и жизнен химн със силно съобщение за преодоляване на тези, които се съмняват в теб”.

2018 беше годината, в която Faouzia привлече международно внимание с “Battle (Feat. Faouzia), присъстващ в оглавяващия класации хитов албум „7” на David Guetta. Именно нейните независими издания й носят огромно одобрение с Ones To Watch, изразявайки „вродения талант за писане на песни на Faouzia и силните й вокали”. „Ако сте жадували за женски вокал с повече дълбочина от захаросаните гласчета, които чуваме през последната година, не търсете повече”, въодушевяват се от LADYGUNN. „Гласът на Faouzia има дълбочини, които преливат от емоции с всяка дума, която произнася”.

ЗА FAOUZIA:

Когато Faouzia (произнася се FOH-ZE-UH) пристъпва към микрофона, от дълбочината на нейното крехко само 5’2” тяло излиза музика с арабски усет, поради нейното мароканско наследство и детство в Канада, резултат от над десетилетие класически тренировки. Този сблъсък на култури, епохи и стилове утвърждава говорещата 3 езика 19-годишна певица, автор на песни и мулти инструменталист като свежа сила за популярната музика и култура, потвърдена от милиони гледания и слушания, както и признание за LadyGunn, Ones To Watch и още, само за 2 години. С дебюта си за 2019 г. тя предава съобщение толкова силно, истинско и близо до хората, какъвто е и гласът й. „Бих искала аудиторията да си вземе това, от което има нужда с гласа ми”, казва Faouzia, „Ако се чувстват излекувани или щастливи, това би било страхотно. Надявам се за тях е като убежище. Аз просто съм нормално момиче, което се опитва да бъде най-добрата версия на себе си и да помага на другите да направят същото. Много е важно за мен”. Говорейки за уникалния си глас, Faouzia казва „Винаги е забавно да видя реакциите на хората, когато започна да пея”, усмихва се тя, „Радвам се, че имам тази противоречива  комбинация от голям глас и малко тяло. Винаги съм сурова със себе си заради това. Когато растях, винаги се чувствах сякаш никой не ме слуша – като призрак. Тогава запявах и всички спираха и слушаха. Сега имам съобщение, което искам всички да чуят”.

 

 

CONNECT WITH FAOUZIA

WEBSITE | TWITTER | FACEBOOK | INSTAGRAM | SOUNDCLOUD | YOUTUBE | TIK TOK

 
 
 
Международни заглавия
MAC MILLER
MAC MILLER - Circles
Circles
Galantis
Galantis - Church
Church
GREEN DAY
GREEN DAY - Father of all...
Father of all...
THEORY OF A DEADMAN
THEORY OF A DEADMAN - Say nothing
Say nothing
Rod Stewart
Rod Stewart - You’re In My Heart
You’re In My Heart
ELLA HENDERSON
ELLA HENDERSON - Glorious
Glorious
JASON DERULO
JASON DERULO - 2SIDES (SIDE 1)
2SIDES (SIDE 1)
JAMES BLUNT
JAMES BLUNT - Once Upon A Mind
Once Upon A Mind
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
David Guetta
 
The Black Keys
 
Bad Boy Entertaiment Atlantic Records Reprise Records Warner Bros Records Maverick Lava Records Warner Music East West Rock Electra Asylum Records Nonesuch Rhino Entertainment Sire Records