sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниKALEO ИЗДАДОХА “I WANT MORE” & “BREAK MY BABY"
KALEO ИЗДАДОХА “I WANT MORE” & “BREAK MY BABY" 16 януари 2020г.

Първите нови музикални проекти след дебюта A/B през 2016 г. на номинираната за GRAMMY рок банда вече пристигнаха

 

Слушайте I Want More/Break My Baby: https://lnk.to/TopsifyBGFC

A1 Xplore Music: http://bit.ly/A1IWantMoreBreakMyBaby

 

Звукозаписните артисти на Elektra/Atlantic, KALEO, издадоха 2 нови сингъла - I Want More и Break My Baby, писани от фронтмена, водещ вокал и автор на песни, JJ Julius Son, и двата налични за продажба и слушане.

Новите песни маркират първата създадена музика след разбиващия глобален успех от 2016 г. A/B, който ни даде 3 хитови сингъла от исландската рок банда – номинирания за GRAMMY No Good, All The Pretty Girls и оглавяващия класации, 2 пъти платинено сертифицирания Way Down We Go, който е присъствал в дузина телевизионни предавания, стигайки до No. 1 в топ телевизионната класация за песни The Hollywood Reporter.

След като насъбират над 1 милиард глобални стрийма, 39 международни сертификата и безброй напълно разпродадени концерти от Лондон до Москва, KALEO завършиха почти 3-годишното турне в подкрепа на A/B през октомври 2018 г. Оттогава Julius Son работи в студиото по дълго очакваното продължение, което се очаква да излезе по-късно тази година чрез Elektra/Atlantic, като всяка част от това преживяване е събрана в следващата голяма стъпка на – новия албум на KALEO.

Резултатът от тази комбинация от глобално пътуване и търсене е спектър от записана из целия свят музика – Северна и Южна Америка и Европа. Освежаващо и без изчисления, Julius Son позволява на всяка мелодия да диктува своя път, като същевременно се осланя на своите блус, фолк и рок наклонности.

„Разнообразието от звукове и образи у всеки един от двата сингъла идват естествено”, казва Julius Son. „Мисля, че това просто съм аз, израствайки като музикант и слушател…Много бих се отегчил, ако трябва да правя едно и също или бъда ограничен и да ми казват какво да правя”, добавя той за еволюцията в звученето на KALEO (KALEO означава “гласът” на хавайски). „Артистично казано, има прекалено много цветове, за да рисуваш само в черно и бяло. Така че това е моят креативен процес. Не знаех, че мога да пея на фалцет, докато не написах ‘All The Pretty Girls’ и не си подсвирквах особено много, докато не написах ‘Automobile’”.

От самото начало на пъстрата и безгрижна I Want More бледото подсвиркване на Julius Son примамва слушателите към песента, още преди „къдравата” звукова вълна от струнни инструменти в припева; и в блус ориентираната Break My Baby с набраздени  китари гласът му се променя от ръмжене до чувствен фалцет.

„Песните изискват определено звучене и тогава трябва да им се подчиня”, споделя Julius Son в заключение на прекараните последни няколко години в писане, записване и работа. „Беше много специално да създам тази музика, пътувайки по света – студио в Гърция, струнни музиканти в Лос Анджелис  в Capitol Studios, сесии в Aeronaut Studios в Рейкявик, Исландия и безброй часове в Нашвил в Sound Emporium, Blackbird, Ocean Way и RCA’s Historic Studio А. Всяка сесия обогатяваше още повече звученето и показваше собствени уникални елементи на повърхността. Всичко, което искам да кажа е, че просто се надявам, че това, което създадохме, ви кара да чувствате нещо…ако е така, тогава страхотно”.

Още музика, новини, анонси за турнета и изпълнения ще бъдат съобщени през следващите месеци. За повече подробности посетете www.officialkaleo.com, www.facebook.com/officialkaleo, twitter.com/officialkaleo (@officialkaleo), instagram.com/officialkaleo и www.youtube.com/user/Kaleoofficial.

 
 
 
Международни заглавия
MAC MILLER
MAC MILLER - Circles
Circles
Galantis
Galantis - Church
Church
GREEN DAY
GREEN DAY - Father of all...
Father of all...
THEORY OF A DEADMAN
THEORY OF A DEADMAN - Say nothing
Say nothing
Rod Stewart
Rod Stewart - You’re In My Heart
You’re In My Heart
ELLA HENDERSON
ELLA HENDERSON - Glorious
Glorious
JASON DERULO
JASON DERULO - 2SIDES (SIDE 1)
2SIDES (SIDE 1)
JAMES BLUNT
JAMES BLUNT - Once Upon A Mind
Once Upon A Mind
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
David Guetta
 
The Black Keys
 
Bad Boy Entertaiment Atlantic Records Sire Records Warner Bros Records Rhino Entertainment Electra Asylum Records Warner Music Maverick East West Rock Nonesuch Reprise Records Lava Records