sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниFAOUZIA разкрива сингълът химн “TEARS OF GOLD”
FAOUZIA разкрива сингълът химн “TEARS OF GOLD” 27 ноември 2019г.

Силен нов сингъл придружен от зашеметяващо официално видео

ГЛЕДАЙТЕ ГО ТУК

“TEARS OF GOLD” е наличен ТУК

DOWNLOAD ARTWORK

Faouzia е готова буреносно да превземе света” - IDOLATOR

 

„Гласът на Faouzia има дълбочини, които преливат от емоции с всяка дума, която произнася” – LADYGUNN

„Огромен музикален талант” --ONES TO WATCH

„Изумителните вокали на  “Faouzia я правят изпълнител, който трябва да се наблюдава в бъдеще” - -CELEBMIX

 

Гледайте музикалното видео тук: http://bit.ly/YouTubeTearsOfGold

Слушайте сингъла:

Spotify: http://hyperurl.co/vulrns

A1 Xplore Music: http://bit.ly/A1TearsOfGold

 

Утвърдената певица, автор на песни и мулти инструменталист Faouzia издаде новия си, очакван с нетърпение сингъл - Tears of Gold. Силната песен истински показва невероятно дълбокия вокален диапазон на Faouzia и е придружена от зашеметяващо видео, режисирано от доказалия се Drew Morris (Miguel, Tory Lanez, Cherub). Tears of Gold е налична във всички дигитални мейнстрийм платформи ТУК с официалното видео ТУК.

„Това е за всички, които са дали малко повече”, казва Faouzia за песента, „Бих искала аудиторията да чуе това, от каквото има нужда в музиката ми. Независимо дали е доза щастие или лекуване или дори тъжна песен, с която могат да се свържат, искам музиката ми да е подслон”.

Tears of Gold следва скорошното пристигане на одобрения сингъл You Don’t Even Know Me. Тракът бе придружен от прекрасно официално видео изпълнение и бе посрещнат от бурни отзиви с излизането си миналия месец и похвалните думи на Idolator: “Faouzia е готова буреносно да превземе света. Талантливото 19-годишно момиче стабилно изгражда дискография от години…’You Don’t Even Know Me’ е a rip-roaring anthem със силно съобщение за преодоляване на тези, които се съмняват в теб”.

С милиони стриймове и голямо международно  внимание от пресата Faouzia вече е важен артист, признат като свежа нова сила, както в музиката, така и в популярната култура. Родена в Мароко, но отгледана в Манитоба, Канада, владеещата 3 езика 19-годишна певица, автор на песни и мулти инструменталистка започва да свири на пиано на 6 години, скоро се добавят китарата и цигулката към набора й от умения. Работейки със зашеметяващ спектър от влиятелни хора – от Chopin през  Beyoncé до легендарния египетски певец Umm Kulthum- Faouzia започва да пее свои песни, незабавно събирайки милиони слушания и много пускания по радиото с първия си независим сингъл. След като печели няколко местни и национални конкурси, тя печели наградни отличия и от базирания в Nashville  Unsigned Only, и от International Songwriting Competition.

2018 беше годината, в която Faouzia привлече международно внимание с “Battle (Feat. Faouzia), присъстващ в оглавяващия класации хитов албум „7” на David Guetta. Именно нейните независими издания й носят огромно одобрение с Ones To Watch изразявайки „вродения талант за писане на песни на Faouzia и силните й вокали”. „Ако сте жадували за женски вокал с повече дълбочина от сладките гласчета, които чуваме през последната година, не търсете повече”, въодушевяват се от LADYGUNN. „Гласът на Faouzia има дълбочини, които преливат от емоции с всяка дума, която произнася”.

ЗА FAOUZIA:

Когато Faouzia (произнася се FOH-ZE-UH) пристъпва към микрофона, от дълбочината на нейното крехко тяло само 5’2” излиза музика с арабски мотиви, поради нейното мароканско наследство и детство в Канада, наследство от над десетилетие класически тренировки. Този сблъсък на култури, епохи и стилове утвърждава говорещата 3 езика 19-годишна певица, автор на песни и мулти инструменталист като свежа сила за популярната музика и култура, потвърдена от милиони гледания и слушания, както и признание за LadyGunn, Ones To Watch и още, само за 2 години. С дебюта си за 2019 г. тя предава съобщение толкова силно, истинско и близо до хората, какъвто е и гласът й. „Бих искала аудотирията да си вземе това, от което има нужда с гласа ми”, казва Faouzia, „Ако се чувстват излекувани или щастливи, това би било страхотно. Надявам се за тях е убежище. Аз просто съм нормално момиче, което се опитва да бъде най-добрата версия на себе си и да помага на другите да направят същото. Много ми пука за това”. Говорейки за уникалния си глас, Faouzia казва „Винаги е забавно да видя реакциите на хората, когато започна да пея”, усмихва се тя, „Радвам се, че имам тази противоречива  комбинация от голям глас и малко тяло. Винаги притискам себе си заради това. Когато растях, винаги се чувствах сякаш никой не ме слуша – като призрак. Тогава запявах и всички спираха и слушаха. Сега имам съобщение, което искам всички да чуят”.

 

CONNECT WITH FAOUZIA

WEBSITE | TWITTER | FACEBOOK | INSTAGRAM | SOUNDCLOUD | YOUTUBE | TIK TOK
 
 
 
Международни заглавия
MAC MILLER
MAC MILLER - Circles
Circles
Galantis
Galantis - Church
Church
GREEN DAY
GREEN DAY - Father of all...
Father of all...
THEORY OF A DEADMAN
THEORY OF A DEADMAN - Say nothing
Say nothing
Rod Stewart
Rod Stewart - You’re In My Heart
You’re In My Heart
ELLA HENDERSON
ELLA HENDERSON - Glorious
Glorious
JASON DERULO
JASON DERULO - 2SIDES (SIDE 1)
2SIDES (SIDE 1)
JAMES BLUNT
JAMES BLUNT - Once Upon A Mind
Once Upon A Mind
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
David Guetta
 
The Black Keys
 
Warner Bros Records Maverick Rhino Entertainment Nonesuch Sire Records Lava Records Bad Boy Entertaiment East West Rock Atlantic Records Reprise Records Asylum Records Electra Warner Music