novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниMELANIE MARTINEZ издаде официалното видео към “SHOW & TELL”
MELANIE MARTINEZ издаде официалното видео към “SHOW & TELL” 08 октомври 2019г.

Албумът “K-12” дебютира на #3 в класацията BILLBOARD 200

#1 в класацията за алтернативни албуми &                                                     #1 в класацията за саундтрак албуми

Филмът K-12 е гледан над 30 милиона пъти в YOUTUBE от излизането си

Гледайте “SHOW & TELL” тук

Гледайте филма К-12 тук

 

Слушайте албума К-12 тук: https://melanie.lnk.to/K-12ID

А1 Xplore Music: http://bit.ly/A1K-12Album

 

Гледайте “Show&Tell”:

 

Артистът на Atlantic Melanie Martinez издаде първото официално видео към “Show & Tell” от възхвалявания нов албум и придружаващия филм K-12.” Видеото е налично на официалния й YouTube  канал тук.  В момента “Show & Tell” е най-слушаната песен от “K-12” с над 19 милиона стрийма до момента. Наскоро “K-12” влезе в  SoundScan/Billboard 200 на #3 – най-високата позиция на талантливия поп феномен до сега. В допълнение на това, “K-12” дебютира като #1 Алтернативен албум, #1 Саундтрак албум, #1 LP Албум на плоча, #2 Поп албум и #3 Топ албум. В международно отношение, “K-12” влезе в топ 10 в Канада, Австралия, Ирландия, Нидерландия, Великобритания, Нова Зеландия и Испания. На всичкото отгоре филмът K-12 е гледан над 30 милиона пъти в YouTube от излизането му на 6 септември. Албумът “K-12” е наличен във всички музикални платформи и стрийминг услуги.

K-12“ е дългоочакваното продължение на Martinez на платиненосертифицирания й дебютен албум през 2015 “CRY BABY”. Продуциран от Michael Keenan, с изключение на една от песните, продуцирана от Kinetics & One Love, албумът служи като саундтрак на зловещо очарователния нов музикален филм, в който Martinez  участва като актриса, сценарист и режисьор. K-12 е наличен в дигиталните платформи.  Филмът ще намерите и в YouTube, iTunes, Amazon, Amazon Prime, Google Play, Fandango Now, Vudu US, Comcast Cable, Cox Cable, Microsoft Store US и Stingray/Qello.

Martinez представи “K-12” на света и със зашеметяващо визуално изпълнение на живо с песента „Strawberry Shortcake” на  шоуто на АВС Jimmy Kimmel Livе!, вижте го тук.

Широко аплодирана за забележителните си изяви на живо Martinez ще почете “K-12”  с представяне на уникална театрална продукция на световно турне. “The K-12 Tour”  започва на 13 октомври на музикалния фестивал All Things Go Fall Classic във Вашингтон, окръг Колумбия, като след това продължава из Северна Америка  през ноември.За Европа първата дата е 2 декември в Olympia Theatre в Дъблин, Ирландия и продължава през февруари 2020 г. Подкрепата за пътешествието в Северна Америка идва от Lauren Ruth Ward; от Naaz – за Европейското. За повече детайли и допълнителна информация, посетете melaniemartinezmusic.com.

 

„За дебютния си албум Cry Baby, Melanie Martinez бавно, но сигурно създаде свят на цветни музикални клипове, придружаващи албума от 13 трака през повече от три години и половина. За втория си проект, K-12,певицата, автор на песни и режисьор извади на бял свят пълноценен и концептуален албум, който не само използва годините й опит, за да си пасне с артистичните й заложби, но също и да предложи нещо, което да се превърне в още по-артистична и брилятна работа за 2019 г.”

–  FORBES

Martinez, сега на 24 години, използва младежкия си подход от Cry Baby , за да представи елементи от младите ни години, които продължават в зрелостта, вариращи от несигурност до злоупотреба с наркотици. Стилът й е уникален, завладяващ и впечатляващ за човек, режисиращ филм за първи път. Само за 7 дни песните от филма и албума наброяват милиони и милиони стриймвания.Очевидно е, че Martinez поднесе зловещ, но красив първи албум; вторият съдържа същото ДНК, но движи нещата още по-напред”

- V MAGAZINE

„Melanie Martinez не издаде албум 4 години, но сега е по-добра от всякога”

- ROLLING STONE

„…фантастично пътешествие”

-VARIETY

Въпреки че Martinez използва амбицията си да очертае кариерата си, творчеството й не бива да се пренебрегва и подценява: в същността си K-12  е непримирима дискусия на притеснителното, еуфорично и ужасяващо преживяване на пораснеш.Дивата следа, която Martinez цели да остави е винаги впечатляваща, но интелекта и емоцията, вплетени в песни като “High School Sweethearts” и “Strawberry Shortcake” трябва да привлекат вниманието на тези, които не са запознати със страхотния й разказ”

- BILLBOARD

 

 

 

CONNECT WITH MELANIE MARTINEZ

OFFICIAL

INSTAGRAM

YOUTUBE

FACEBOOK

TWITTER

 
 
 
Международни заглавия
CHARLI XCX
CHARLI XCX - Charlie
Charlie
DAVIS, MILES
DAVIS, MILES - RUBBER BAND
RUBBER BAND
RUFUS DU SOL
RUFUS DU SOL - Solace Remixed
Solace Remixed
YOUNG THUG
YOUNG THUG - So Much Fun
So Much Fun
SLIPKNOT
SLIPKNOT - WE ARE NOT YOUR KIND
WE ARE NOT YOUR KIND
BAZZI
BAZZI - SOUL SEARCHING
SOUL SEARCHING
SKILLET
SKILLET - VICTORIOUS
VICTORIOUS
Ed Sheeran
Ed Sheeran - No.6 Collaborations Project
No.6 Collaborations Proj
THE BLACK KEYS
THE BLACK KEYS - LET'S ROCK
LET'S ROCK
FOALS
FOALS - Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1
Everything Not Saved Wil
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
David Guetta
 
The Black Keys
 
Warner Bros Records Atlantic Records Maverick Rhino Entertainment Sire Records Warner Music Reprise Records Bad Boy Entertaiment Asylum Records East West Rock Nonesuch Lava Records Electra