novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниНов сингъл от Vlado Kalember и Srebrna krila печели сърцата на слушателите
Нов сингъл от Vlado Kalember и Srebrna krila печели сърцата на слушателите 11 септември 2019г.

Нов сингъл от Vlado Kalember и Srebrna krila печели сърцата на слушателите

 

Излезе и официалното видео към новия сингъл "Je li ti žao zbog nas" (Жал ли ти е за нас?) Видеото е режисирано от самия Vlado Kalember и хваща силните емоции на песента в своята красива и минималистична естетика ● Vlado Kalember и Srebrna krila ще имат ексклузивен концерт в залата Križanke в Любляна на 11 септември

 

Един от най-важните поп артисти в региона на Източна Европа Vlado Kalember и Srebrna krila спечелиха сърцата на слушателите със своята най-нова песен "Je li ti žao zbog nas" (Жал ли ти е за нас?). Този вечен сингъл, написан от Vlado Kalember и Nenad Ninčević, е първият, който излиза от техния дълго очакван нов албум, който беше анонсиран да излезе от Dancing Bear Records/Warner Music.

Официалното видео към "Je li ti žao zbog nas" в своята минималистична естетика успява да обхване силните емоции на песента.  То е режисирано от самия Vlado Kalember и имаше премиера в родната си страна Хърватска на 31 август, а вече може да се гледа от останалия свят. Снимането на видеото е направено в Rental Film Studio в Загреб. Добре направената продукция, нивото на експертиза и вниманието към детайла, които се виждат във видеоклипа, се дължат на най-търсената техника в света на висококачественото видео снимано е с професионална Arri Alexa филмова камера, добре позната на световните филм-мейкъри и също така отговорна за популярната „кинематографска визия“  на филми като  James Bond - Skyfall, или спечелилият награда Oscar филм The Revenant, Green Book и Blade Runner 2049, които спечелиха престижната статуетка за отлично качество в кинематографията. В реализацията на това страхотно видео към Vlado Kalember се присъединява операторът Hrvoje Bazina и редакторът Hrvoje Grčević.

 

Гледайте официалното видео на Je li ti žao zbog nas (Official video):

https://bit.ly/2kaDGrx

С техния най-нов сингъл "Je li ti žao zbog nas", Vlado Kalember и Srebrna krila влезнаха в топ 30 на най-слушаните песни в Хърватска в Deezer и бяха в списъка заедно със световни артисти като Ed Sheeran, Shawn Mendes и Camila Cabello, Post Malone, Billie Eilish, Sam Smith... и бяха единствените хърватски изпълнители в дневната класация на Deezer Top Croatia до великия и непобедим Oliver Dragojević.

В допълнение Vlado Kalember и Srebrna krila ще имат ексклузивен концерт в Križanke в Любляна на 11 септември заедно с друга легендарна хърватска поп група  – Novi fosili.

Vlado Kalember, добре познато име в музикалния свят, започва своята кариера през 1978 г. в групата Srebrna krila, една от най-популярните групи не само в Хърватска и региона, но те намират фенове и в Европа            във всички страни от бившия Съветски съюз, в Северна и Южна Америка и Австралия. За много почитатели е малко известен фактът, че Srebrna krila са наричани Балканските Beatles в България. Srebrna krila са със сигурност една от групите с най-дълъг живот, с кариера повече от 40 години, през които Vlado Kalember и Srebrna krila са продали милиони звуконосители и със право са едни от най-важните поп артисти на нашето време.

 

Linkfire: https://vlado.lnk.to/i26jEP6F

 

 
 
 
Международни заглавия
Rod Stewart
Rod Stewart - You’re In My Heart
You’re In My Heart
ELLA HENDERSON
ELLA HENDERSON - Glorious
Glorious
JASON DERULO
JASON DERULO - 2SIDES (SIDE 1)
2SIDES (SIDE 1)
JAMES BLUNT
JAMES BLUNT - Once Upon A Mind
Once Upon A Mind
CHARLI XCX
CHARLI XCX - Charlie
Charlie
DAVIS, MILES
DAVIS, MILES - RUBBER BAND
RUBBER BAND
RUFUS DU SOL
RUFUS DU SOL - Solace Remixed
Solace Remixed
YOUNG THUG
YOUNG THUG - So Much Fun
So Much Fun
SLIPKNOT
SLIPKNOT - WE ARE NOT YOUR KIND
WE ARE NOT YOUR KIND
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
David Guetta
 
The Black Keys
 
East West Rock Electra Reprise Records Lava Records Sire Records Maverick Atlantic Records Bad Boy Entertaiment Asylum Records Nonesuch Warner Music Warner Bros Records Rhino Entertainment