Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниAva Max се завръща със страхотния си нов сингъл "So Am I"
Ava Max се завръща със страхотния си нов сингъл "So Am I" 08 март 2019г.

Новата поп сензация за 2019-та година – Ava Max, пусна очаквания с нетърпение нов сингъл So Am I”. Неустоимият поп запис е достъпен във всички дигитални платформи (слушайте тук) и е придружен от силен видеоклип, носещ послание за това да сме активни и приемащи.

„“So Am I” е песен за това да обичаме себе си, да бъдем различни, да не се премиряваме с рамката, в която обществото иска да ни наложи, а просто да отпразнуваме това, което наистина ни прави различни.“, казва Ava за новия си сингъл. „Винаги когато съм тъжна, си припомням, че точно недостатъците ме правят перфектна, защото в реалния свят перфектността не съществува.“

“So Am I” е следващата стъпка, която изгряващата поп звезда предприема, след световния хит “Sweet but Psycho”. Продуциран от носителят на Grammy – Cirkut (Maroon 5, Miley Cyrus, The Weeknd) и написан заедно с Madison Love (Camila Cabello), “Sweet but Psycho” достигна номер едно както в класацията на Spotify “United States Viral 50”, така и в “Dance Club Songs” на Billboard. Наскоро  влезе в Top 10 на USA Pop Radio и се изкачи до Top 30 на  Billboard “Hot 100”. Записът се отличава с изключителна популярност, като застана на първото място в European Radio в продължение на 8 последователни седмици, задържа се за 4 седмици в UK Singles Chart и зае  първа позиция в близо 20 държави. Международният хит получи троен платинен сертификат в Норвегия и Швеция, двойна платина в Австрия, Холандия, Ирландия и Швейцария, платина в Дания, Финландия, Канада, Обединеното кралство и Италия, и злато в Мексико, Нова Зеландия, Южна Африка, Португалия, Германия, Полша и Франция. “Sweet but Psycho” отчете над 750 милиона слушания и над 2 милиона общи продажби в цял свят. Официалният видеоклип, който е режисиран от Shomi Patwary (Beyoncé, The Weeknd) в момента има над 178 милиона гледания в официалния канал на Ava.

Прекарвайки последните 6 седмици на върха на Billboard класацията “Emerging Artists”, Ava се появи в издания на  Vanity Fair, Billboard и PAPER, които по-късно я включиха в “100 People Taking Over 2019”. Наскоро V Magazine отразиха “Sweet but Psycho”, казвайки за него: „Присвоявайки повторно езика на силната жена, Ava създаде невероятен феминистки апел, написан от и за тези, които нямат какво да крият, за тези, които са се борили за себе си, за да бъдат видени“. Обещаващата млада  певица стартира новата година с дебют в The Late Late Show with James Corden и  The TODAY Show на NBC, където направи запомнящи се изпълнения на “Sweet but Psycho”.

Наскоро номинираната за “Rising Star” от UK’s Global Awards, Ava откри музикалната си кариера през миналия април със сингъла “My Way”, който Billboard нарекоха „внушителен дебют“. Записът веднага доказа, че Ava e едно от най-интригуващите нови певици и след това тя пусна звездния хит “Clap Your Hands (Feat. Ava Max)“, продуциран от Le Youth , базиран в Лос Анджелис. Max също така участва в “Make Up (Feat. Ava Max)” на с Vice & Jason Derulo, “Let It Be Me (Feat. Ava Max)” на David Guetta, “Into Your Arms (Feat. Ava Max)” на Witt Lowry, който е част от Atlantic Records.


Слушайте и гледайте So Am Iв:

·         A1 Xplore Music: http://bit.ly/A1XploreAvaMax

·         Spotify: http://hyperurl.co/qmggz9

·         Apple Music: https://apple.co/2J92Wdk

·         YouTube: https://bit.ly/2XDpKFo