sofia reyes
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниМARINA се завръща след четиригодишна пауза с новия сингъл "Handmade Heaven"
МARINA се завръща след четиригодишна пауза с новия сингъл "Handmade Heaven" 08 февруари 2019г.


В този ръчно сътворен рай, оживявам

 

Суперзвездата MARINA (позната преди като Marina and the Diamonds), носителка на редица награди и платинени сертификати за иновативните си поп записи, се завръща с дългоочаквания нов сингъл Handmade Heaven”, излизащ днес чрез Atlantic Records.

 

Продуциран от носителя на Grammy Joel Little (Lorde, Khalid, Sam Smith), Handmade Heavenе чувствен, глазиран с пиано тонове поп запис, който ни запознава наново с отличителния етеричен глас на MARINA.

 

Handmade Heaven” е първата хапка от предстоящия нов студиен албум на MARINA, след като изпълнителката си даде почивка от сцената през последните три години. MARINA използва почивката си като период за размисъл и преоткрива автентичната същност в себе си, опонирайки на артистичната си персона (and the Diamonds), с която е живяла и дишала от подписването на музикалната си сделка, когато e била на 22 години. Като част от израстването си MARINA пише MarinaBook като средство за обсъждане на теми извън музиката, които чувства, че са важни (социални медии, материално състояние, психично здраве, психология) и се връща в университета, за да изучава човешката личност и теория на привързаността.

MARINA прекарва последните две години, работейки по нови песни и записи в Лондон, Швеция и Лос Анджелис, с утвърдени имена като Noonie Bao, Sam De Jong, Oscar Görres, Camille Purcell, Justin Parker и Joe Janiak. 

 Повече за MARINA

 

MARINA е носителка на редица награди, отличена с платинен сертификат. След пробива ѝ през 2009-та година, тя издава три албума, които влизат в Топ 10 на класациите във Великобритания, включително сертифицираните със злато “The Family Jewels” (2010) и “Electra Heart” (2012), вторият от които дебютира на първа позиция. Последният албум на MARINA“FROOT” (2015) влезе в Top 10 на Billboard 200 и достигна 4-то място в Top Albums Chart. Записът получи одобрението на критиката в цял свят и застана на първа позиция в класацията на iTunes за най-продаван албум в Съединените щати, Аржентина, Гърция и Ирландия и зае второ място в Канада, Австралия, Бразилия и други държави.

Пускането на всеки албум на MARINA е придружено със световно турне, с дати в престижни концертни зали и участия на известни фестивали като Glastonbury, Coachella, Governors Ball и още.

Със зашеметяващите 800 милиона слушания и 400 милиона гледания, MARINA е и жена с обществена позиция. Тя се включва към оксфордския съюз и планира да е активна и в по-нататъшни разговори и семинари през 2019 г. MARINA има несравнима световна фен-база и онлайн общност, която достига повече от 6 милиона души.

 

Слушайте Handmade Heaven в:

·         A1 Xplore Music: http://bit.ly/A1XploreMarinaHandmadeHeaven

·         Spotify: http://hyperurl.co/qmggz9

·         Apple Music: https://apple.co/2E0mQmm

 

 
 
 
Международни заглавия
SLIPKNOT
SLIPKNOT - WE ARE NOT YOUR KIND
WE ARE NOT YOUR KIND
BAZZI
BAZZI - SOUL SEARCHING
SOUL SEARCHING
SKILLET
SKILLET - VICTORIOUS
VICTORIOUS
Ed Sheeran
Ed Sheeran - No.6 Collaborations Project
No.6 Collaborations Proj
THE BLACK KEYS
THE BLACK KEYS - LET'S ROCK
LET'S ROCK
FOALS
FOALS - Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1
Everything Not Saved Wil
RUDIMENTAL
RUDIMENTAL - Toast To Our Differences
Toast To Our Differences
Coldplay
Coldplay - The Butterfly Package
The Butterfly Package
CLEAN BANDIT
CLEAN BANDIT - What Is Love?
What Is Love?
RITA ORA
RITA ORA - Phoenix
Phoenix
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
David Guetta
 
The Black Keys
 
Reprise Records Rhino Entertainment Asylum Records Warner Bros Records Sire Records Bad Boy Entertaiment Nonesuch Warner Music Atlantic Records Maverick Electra East West Rock Lava Records