Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниChristopher представи новия си сингъл "Bad"
Christopher представи новия си сингъл "Bad" 13 април 2018г.
Въпреки, че Christopher не е много активен в социалните мрежи, 26-годишният поп певец е напълно отдаден на работата си по създаване на нова музика.

Първият му нов сингъл “Bad” вече е готов да бъде представен пред света.
Бързото поп парче с препратки към соул музика и силно вокално изпълнение представя една по-зряла версия на вече доказаната поп звезда.

Christopher пише песента “Bad” по време на снежна буря в Стокхолм заедно с текстописеца Alexander Tiderbrink и продуцента Lenno.Само два часа в студиото в Стокхолм, Christopher отменя всичките си срещи за този ден, и освобождава времето си, за да завърши песента.

„Можех да почувствам енергията и потенциала на “Bad” от момента, в който песента започна да се оформя, не можех да спра по средата, затова настоявах да продължа. Без да бъда безпокоен, се фокусирах изцяло върху създаването на парчето.”
В текстовете си, Christopher се придържа към идеята за отровна романтика между двойка, която, въпреки болката, която ще си причини, не може да остане разделена.

“Ever since the start I saw the end
Around the corner
Cause I know you so well”

Christopher ще направи концерт на 13-ти април в Тиволи, което бележи началото на дълго турне. На 15-ти април той ще посети Шанхай за фестивала "Daydream Festival". Освен това, изпълнителят ще свири в Корея това лято, както и на всички големи фестивали в Дания.

За Christopher:

Christopher има над 700 милиона слушания на песните си в целия свят. Число, което говори само за себе си и показва въздействието, което Christopher оказва с присъствието си на музикалната сцена за последните 7 години. С 3 албума и 15 официални сингъла, всеки от тях златен или платинен, изпълнителят доказва таланта си и заема позицията на един от най-големите датски поп музиканти, с разпродадени концерти, множество награди и отличия, както и договори с някои от най-големите марки в страната си.

През последните 3 години Christopher разпростира кариерата си в чужбина, най-вече в Азия, където постига впечатляващи резултати. През 2015 г. той е награден в категорията “Most Promising International Artist” от Chart Awards 2015, китайските музикални награди, а освен това има 7 сингъла номер едно в класацията Chinese QQ Music Chart. Извън Китай, музикантът се качва на сцената на един от най-големите фестивали в Корея, Seoul Jazz Festival 2017 и застава на 7-мо място в KKBox Singapore Int. Top 100 Songs, а миналият месец Christopher отново влиза в класацията KKBox Chart на 12-то място със сингъла си “Heartbeat”.

Слушайте парчето “Bad” в Spotify: http://hyperurl.co/vulrns

Слушайте в Apple Music: https://apple.co/2JD3GUx
 
 
 
Международни заглавия
Coldplay
Coldplay - The Butterfly Package
The Butterfly Package
CLEAN BANDIT
CLEAN BANDIT - What Is Love?
What Is Love?
RITA ORA
RITA ORA - Phoenix
Phoenix
MUSE
MUSE - Simulation Theory
Simulation Theory
DUA LIPA
DUA LIPA - Dua Lipa (Complete Edition)
Dua Lipa (Complete Editi
Jess Glynne
Jess Glynne - Always In Between
Always In Between
YES
YES - YES: THE STEVEN WILSON REMIXES
YES: THE STEVEN WILSON R
Brides Of Lucifer
Brides Of Lucifer - Brides Of Lucifer
Brides Of Lucifer
PANIC AT THE DISCO
PANIC AT THE DISCO - Pray For The Wicked
Pray For The Wicked
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
Icona Pop
 
James Blunt
 
Cher
 
Jason Derulo
 
East West Rock Maverick Bad Boy Entertaiment Asylum Records Atlantic Records Warner Bros Records Rhino Entertainment Nonesuch Lava Records Warner Music Reprise Records Electra Sire Records