Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниChristopher представи новия си сингъл "Bad"
Christopher представи новия си сингъл "Bad" 13 април 2018г.
Въпреки, че Christopher не е много активен в социалните мрежи, 26-годишният поп певец е напълно отдаден на работата си по създаване на нова музика.

Първият му нов сингъл “Bad” вече е готов да бъде представен пред света.
Бързото поп парче с препратки към соул музика и силно вокално изпълнение представя една по-зряла версия на вече доказаната поп звезда.

Christopher пише песента “Bad” по време на снежна буря в Стокхолм заедно с текстописеца Alexander Tiderbrink и продуцента Lenno.Само два часа в студиото в Стокхолм, Christopher отменя всичките си срещи за този ден, и освобождава времето си, за да завърши песента.

„Можех да почувствам енергията и потенциала на “Bad” от момента, в който песента започна да се оформя, не можех да спра по средата, затова настоявах да продължа. Без да бъда безпокоен, се фокусирах изцяло върху създаването на парчето.”
В текстовете си, Christopher се придържа към идеята за отровна романтика между двойка, която, въпреки болката, която ще си причини, не може да остане разделена.

“Ever since the start I saw the end
Around the corner
Cause I know you so well”

Christopher ще направи концерт на 13-ти април в Тиволи, което бележи началото на дълго турне. На 15-ти април той ще посети Шанхай за фестивала "Daydream Festival". Освен това, изпълнителят ще свири в Корея това лято, както и на всички големи фестивали в Дания.

За Christopher:

Christopher има над 700 милиона слушания на песните си в целия свят. Число, което говори само за себе си и показва въздействието, което Christopher оказва с присъствието си на музикалната сцена за последните 7 години. С 3 албума и 15 официални сингъла, всеки от тях златен или платинен, изпълнителят доказва таланта си и заема позицията на един от най-големите датски поп музиканти, с разпродадени концерти, множество награди и отличия, както и договори с някои от най-големите марки в страната си.

През последните 3 години Christopher разпростира кариерата си в чужбина, най-вече в Азия, където постига впечатляващи резултати. През 2015 г. той е награден в категорията “Most Promising International Artist” от Chart Awards 2015, китайските музикални награди, а освен това има 7 сингъла номер едно в класацията Chinese QQ Music Chart. Извън Китай, музикантът се качва на сцената на един от най-големите фестивали в Корея, Seoul Jazz Festival 2017 и застава на 7-мо място в KKBox Singapore Int. Top 100 Songs, а миналият месец Christopher отново влиза в класацията KKBox Chart на 12-то място със сингъла си “Heartbeat”.

Слушайте парчето “Bad” в Spotify: http://hyperurl.co/vulrns

Слушайте в Apple Music: https://apple.co/2JD3GUx
 
 
 
Международни заглавия
Charlie Puth
Charlie Puth - Voicenotes
Voicenotes
PLAN B
PLAN B - Heaven Before All Hell Breaks Loose
Heaven Before All Hell B
ANNE-MARIE
ANNE-MARIE - Speak Your Mind
Speak Your Mind
Janelle Monae
Janelle Monae - Dirty Computer
Dirty Computer
Jethro Tull
Jethro Tull - Heavy Horses
Heavy Horses
KIMBRA
KIMBRA - Primal Heart
Primal Heart
DAVID BOWIE
DAVID BOWIE - Changestwobowie
Changestwobowie
CARDI B
CARDI B - INVASION OF PRIVACY
INVASION OF PRIVACY
Rainbow Kitten Surprise
Rainbow Kitten Surprise - How To: Friend, Love, Freefall
How To: Friend, Love, Fr
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
Icona Pop
 
James Blunt
 
Cher
 
Jason Derulo
 
Warner Music Asylum Records Sire Records Maverick Electra Warner Bros Records Lava Records Rhino Entertainment Reprise Records Bad Boy Entertaiment East West Rock Nonesuch Atlantic Records